В Донецькій області на контрольних пунктах в'їзду-виїзду (КПВВ), за інформацією прикордонників, збільшується кількість транспортних засобів. Черга просувається дуже повільно.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Державної прикордонної служби України.

КПВВ "Станиця Луганська"
КПВВ "Станиця Луганська"

Відомо, що пункти пропуску на лінії зіткнення функціонують в штатному режимі і відкрилися за графіком осіннього періоду. Сьогодні вранці на КПВВ перебувала така кількість транспортних засобів: "Майорське" - 0/40; "Маріїнка" - 0/40; "Новотроїцьке" - 0/30; "Гнутово" - 15/10.

прикордонники
прикордонники

Також повідомляється, що пасажиро-транспортний потік через лінію розмежування має тенденцію до зростання. За минулу добу КПВВ перетнули 45500 людина та 5400 транспортних засобів.

Варто нагадати, що Росія продовжує писати безглузді аргументи для того беззаконня, що вона творить в Азовському морі. Неправомірно затримуючи і перевіряючи українські кораблі, держава-агресор заявляє абсолютно абсурдні речі. Чергову порцію неадеквату видала представник МЗС РФ Марія Захарова у відповідь на претензії глави дипломатії ЄС Федерики Могерині.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Словаччині поліцейський пес спіймав двох контрабандистів-українців, яким вдалося втекти під час проведення операції з їх затримання. Зараз вже відомо, що інцидент стався днями в місті Кошице. Заззначається, що правоохоронці переслідували відразу чотирьох українців, які отримали величезну партію контрабандних цигарок з вагону вантажного потягу. Силовикам вдалося затримати двох українців, ще двом вдалося втекти.

Нагадаємо, страх і ненависть в Білому домі: Трамп прийняв найжорстокіший в історії закон мігрантам.

Як повідомляв Знай.uа на захист морських рубежів: в Україні створять новий флот.

Знай.га писав, контрабандизм головного мозку: невдахи з Криму згодували рибам 5 мільйонів пачок сигарет.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще