Світ у новому тисячолітті добряче трясе від моторошних катастроф та конфліктів. А людство про це попереджали. Однак хто слухатиме якихось там ворожок та екстрасенсів? Правильно, дуже невелика кількість людей.

Тим не менше вчені знову нагадують про пророцтво великого французького провісника Мішеля Нострадамуса на поточний рік.

Нострадамус
Нострадамус

Відомо, що небезпеку для всього людства передбачив легендарний ясновидець ще в XVI столітті. Тоді він заявив, що в 2018 році почнеться Третя світова війна. Про це повідомляють у наукових виданнях Франції.

"Спочатку у світовій війні будуть перемагати сили Атлантики, проте потім перемогу здобуде "північна країна", яка встановить на Землі мирний і справедливий устрій", - так провісник визначив причину збройного конфлікту.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Варто нагадати, що з початком військової агресії Путіна на Сході України, анексії Криму і тотального зубожіння українців все більше людей звертаються до надприродних сил, щоб хоч одним оком заглянути в таємниці майбутнього і знайти там хоч якісь обнадійливі знаки. Днями українські ЗМІ оприлюднили ще одне пророцтво, яке стосується майбутнього України найближчим часом.

Відомий мольфар Орест Стафійчук розповів українцям, чого варто очікувати від подій на Донбасі, що буде з Кримом, і події найближчого майбутнього змусять людей переосмислити багато знакових подій власного життя.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий грецький пророк Паїсій Афонський, який отримав популярність завдяки унікальному дару передбачення, зробив чимало прогнозів протягом свого життя Нещодавно він розповів про те, що чекає світ у 2019-му. Паїсій попереджає: в наступному році спалахне жорстокий конфлікт між Росією і Туреччиною. Лідери цих країн не зможуть домовитися, а без компромісу почнуть шукати шляхи вирішення військовим шляхом. Далі буде кровопролитна битва, вся Європа стане на бік Туреччини, якій потім, до речі, доведеться протистояти Греції.

Нагадаємо, апокаліпсис близько: моторошні пророцтва Нострадамуса почали збуватися.

Як повідомляв Знай.uа мандрівник у часі розповів, як закінчиться Третя світова.

Знай.uа писав, Земля лусне: Третя світова не залишила людству шансів.