Негода в Києві заблокувала в'їзд для великогабаритного транспорту. Щільний шар снігу, що раптово випав 26 листопада призвів до того, що в КМДА планують закрити в'їзд для вантажівок у столицю, пише РБК – Україна.

За повідомленням мерії, очікується різке погіршення погодних умов. Так, у понеділок в столиці очікується два градуси морозу, дрібний дощ, тротуари та проїжджі частини будуть скуті ожеледицею.

"В'їзд у місто для вантажівок орієнтовно обмежать з 7:00 до 10:00. Рішення про закриття в'їзду будуть приймати з урахуванням погоди і стану доріг. Просимо водіїв врахувати цю інформацію при формуванні маршрутів через Київ", - повідомили в КМДА.

У мерії порекомендували водіям приватних авто не їздити на особистому транспорті і по можливості пересісти на громадський, але якщо немає такої можливості, то дотримуватися правил паркування, адже в Києві починає працювати снігоприбиральна техніка, якою автомобілісти можуть перешкодити.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Як говорилося в недавньому матеріалі "Знай.uа", у пустелі Саудівської Аравії сталося дещо, що збило з пантелику метеорологів. Cпекотний арабський край засипало снігом, місцеві жителі радіють зими, як малі діти, катаються з гірок.

Також ми писали, киян просять бути обережними. Липкий сніг і ожеледь подарують наприкінці осені українцям "незабутні дні".

Погода на початок тижня готує мешканцям української столиці неприємний сюрприз. Так, у Києві в період з 25 по 26 листопада синоптики прогнозують мокрий сніг і гололедицу.

Варто нагадати, що з початком нового тижня синоптики попереджають про погіршення погоди. У ряді регіонів українців засипле снігом, вітер посилиться, а на дорогах очікується ожеледиця. Про це повідомили в Держслужбі України з надзвичайних ситуацій.

Причиною стане вплив активного циклону. В Укргідрометцентрі попереджають, що вдень 26 листопада та протягом доби 27 листопада в ряді західних, центральних, південних і східних областей України випаде сніг, місцями сильні снігопади, що може призвести до порушення транспортного сполучення.

Напомним раніше повідомлялося, що 26-27 листопада на території України серйозно погіршаться погодні умови. Цю інформацію повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій. Вдень 26 листопада, а також протягом доби, 27 листопада, із-за активного циклону випаде сніг, мокрий сніг, місцями сильний сніг (приріст снігового покриву 8-15 см).

Нагадаємо, комунальники щедро засипали сухий центр Києва, щоб мало не здавалося