Міністра інфраструктури Володимира Омеляна заблокували у соціальній мережі Facebook на сім днів.

Про це повідомляє прес-секретар міністра Марина Томко в Facebook.

"Володимир Омелян заблокований в Facebook на 7 днів. Військові дії тривають. І наша робота – теж", - написала вона.

Останній пост в Facebook Омелян опублікував за 11 годин до блокування. У його хроніці з'явився запис на англійською "Росія атакує Україну".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Керченського інциденту 25 листопада, коли в Азовському морі російський агресор протаранив наші катери, є всі "шанси" перетворитися у справжній Керченський криза.

До Карибського напруги ще далеко. Однак нагадаємо, що до конфлікту мають відношення ядерна Росія, і нехай опосередковано, але НАТО, у яких теж ядерну зброю. Однак сіяти паніку поки не має сенсу, хоча не варто випускати з уваги ці факти.

До кінцевих висновків далеко – на сьогоднішній день ситуація лише розвивається. Прогнозувати, у що розгорнеться цей, безумовно, тривожний дзвінок, поки ще неможливо. Але є речі, які слід тримати в голові, щоб бути готовим до всього.

При цьому Росія підтвердила захоплення і зумисну стрілянину. Російська сторона заявляє, що українські судна порушили російський кордон і зброя застосовувалося для їх примусової зупинки.

Крім того, у ФСБ уточнили, що трьом пораненим військовослужбовцям ЗС України надали медичну допомогу.

Нагадаємо, Порошенко підтримав введення воєнного стану. Президент заявив про це на рішенні РНБО.

Як повідомляв Знай. ua, Росія підтвердила захоплення і зумисну стрілянину. В РФ заявляють, що кораблі порушили кордон країни.

Знай. ua писав про Керченський криза: що важливо пам'ятати і чого варто боятися. Паніку сіяти рано, але варто бути насторожі.