Активісти кількох громадських организацій зробили марш протесту від майдану Незалежності до Адміністрації президента та Верховної Ради. Про це вони повідомили на офіційній сторінці "Національного корпусу" в Facebook.

спочатку Активісти прийшли до Адміністрації президента, де вимагали перед введенням військового стану скасувати "Договір між Україною і Російською Федерацією про співробітництво у використанні Азовського моря і Керченської протоки".

"Введення воєнного стану без розриву договору – профанація. Це дії, які спрямовані на те, щоб відкласти вибори", - заявляють демонстранти.

Після мітингу біля Адміністрації президента активісти вирушили до Верховної Ради.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Пізніше майже всі активісти "Нацкорпуса" розійшлися і пообіцяли зібратися біля Ради не пізніше, коли депутати будуть голосувати за введення воєнного стану.

🛑НАЖИВО! ⚡Ми збираємось на Майдані Незалежності у Києві і вже скоро вирушаємо до Адміністрації президента. 🤜Вимагаємо адекватної реакції керівництва держави на агресію РФ! Вважаємо злочином проти власного народу бездарне управління армією, що засвідчили вчорашні події в Азовському морі. 🤜Вимагаємо притягнути до відповідальності всіх винних. 💡У разі запровадження воєнного стану, вважаємо неприпустимим скасування чи перенесення дати виборів. 🇺🇦 - Партія "Національний Корпус": Максимальний репост‼

Geplaatst door Партія "Національний Корпус" op Maandag 26 november 2018

Раніше повідомлялося, що у Харкові українці прийшли під генеральне консульство країни-агресора Росії на акцію протесту проти того, що ворог робить у Керченській протоці. Біля консульства посилили охорону. Про це стало відомо з повідомлень у місцевій пресі.

Протестувальники вимагають негайного розриву дипломатичних зв'язків з Росією. Також люди принесли під генконсульство покришки і встановили намет "Національного консульства". Навколо будинку зібралися кілька десятків поліцейських і нацгвардейцев.

Шини загорілися, через паркан полетіли фаєри. В результаті на території генконсульства спалахнула пожежа. Поки "верхи" вирішують питання про введення воєнного стану на всій території України, прості люди відновлюють справедливість своїми методами. Агресією на агресію, хоч і в менших масштабах, вирішили відповісти українські націоналісти. І це справедливо.

В Києві зібрався майдан. LIVE

Geplaatst door Украина в шоке op Maandag 26 november 2018

Нагадаємо, у відповідь на агресію Путіна підпалили консульство Росії. Через паркан кидали фаєри, палили покришки.

Як повідомляв Знай. ua, Пєсков засунув голову в пісок. Боягузливе заяву путінського дружка смішить.

Знай. ua писав, що Україна отримала потужного союзника. Президент Литви заступилася за Україну.