"Укрзалізниця" перед святами з 15 грудня по 15 січня скасувала послугу повернення квитків через інтернет.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на відповідне повідомлення компанії.

Здати проїзний документ тепер можна тільки в залізничних касах.

"З метою запобігання зловживанням при оформленні проїзних документів тимчасово призупинити операцію повернення проїзних документів через Інтернет з 15.12.2017 по 15.01.2018", - сказано в заяві.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

При спробі повернення на сайті booking.uz.gov.uа, в тому числі на мобільний версії сайту і мобільних додатках, система буде видавати повідомлення:

"Увага! У період з 15.12.2018 по 15.01.2018 повернення невикористаних проїзних документів здійснюється тільки в квиткових касах ВАТ" Укрзалізниця ".

Наразі в Україні спостерігається дефіцит квитків на святкові дні. Продаж проїзних документів на поїзди, які курсуватимуть після 9 грудня, почався з 26 листопада.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Нагадаємо, у зв'язку з введенням в деяких областях України воєнного стану охорону об'єктів інфраструктури буде значно посилено. Відомо, що такими об'єктами є: вокзали, залізничні станції, морські порти та аеропорти.

Воєнний стан
Воєнний стан

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби Мінінфраструктури України. З'явилася інформація, що міністерство проводило нараду з профільними структурами: Укравтодором, УЗ, АМПУ, Державіаслужбою, Украерорухом та представниками інших підрозділів.

Раніше Знай.uа писав про те, що "Укрзалізниця" успішно випробувала рейкові автобуси Pesa, які курсуватимуть в аеропорт Бориспіль з максимальним пасажирським завантаженням. На час випробувань пасажирами стали залізничники. Поїзд відправився в дорогу з центрального ж/д вокзалу Києва.

"За якихось 27 хвилин 122 залізничника, які брали участь у тестуванні, опинилися біля терміналу D міжнародного аеропорту Бориспіль. Поїзд рухався без зупинки на станції Дарниця. Максимальна швидкість – 119 км/год".

Також Знай.uа повідомляв, що "Укрзалізниця" оновила функціонал додатка для продажу квитків.