Керівник Запорізької Нацполіціі Сергій Комісаров заявив, що у місті буде заборонено носити військову форму цивільним особам, через введення воєнного стану.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Крім того силовик розповів, що правоохоронці розпочали перевірку, тих хто носить війському форму.

"Буде прийнято рішення про заборону використання військової форми, крім військових, Національної Гвардії і силових структур. На всі випадки будемо реагувати оперативно. Будемо досконально перевіряти всіх, хто використовує військову форму і з якою метою", - сказав голова обласної поліції.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У поліції також закликали жителів регіону негайно дзвонити, якщо з них під приводом воєнного стану зажадають віддати будь-яке приватне майно.

Разом з тим варто відзначити, що Міністерство оборони України виступило з офіційним зверненням – попереджають про те, що мешканцям Путивлівського району Сумської області (територіально межує з Російською Федерацією) може загрожувати небезпека.

Людей намагаються втягнути у провокацію на тлі запровадження воєнного стану:

"Від імені Міністерства оборони України надходять СМС-повідомлення з пропозицією прибути до найближчої військової частини. Міністерство оборони України повідомляє, що не має жодного відношення до розсилання подібних повідомлень та й ніколи Збройні Сили України не вдавалися до подібних заходів інформування громадян. Натомість є чимало прикладів розсилки спам-повідомлень російсько-окупаційними військами та незаконними збройними формуваннями, що підтримуються Росією на території Донецької та Луганської областей. Тому ця тактика окупанта-агресора вже відома. Даний інформаційний вплив на громадян України, які проживають у прикордонних з Росією територіях є ніщо іншим як черговим проявом "Гібридної" агресії Російської Федерації проти нашої держави", - підкреслили у Міноборони.

Представники відомства просять українців довіряти тільки офіційній інформації та повідомляти компетентні органи з метою належного адекватного реагування на інформаційну агресію.

Нагадаємо, для полонених українських моряків "скинулось" усе СІЗО, злочин Путіна шокував навіть бувалих.

Як повідомляв "Знай.ua", Путін підтвердив, що ми не даремно боялися.

Також "Знай.ua" писав, що Порошенко офіційно звернувся до Путіна, на цьому все.

У регіонах України, де впроваджений воєнний стан, посилюють охорону державного кордону