Відома українцям своїми неактуальними та недоречними порадами блогероміністр охорони здоров'я Уляна Супрун знову взялася за своє. Тепер вона почала рекламувати мобільний додаток, який є так званим ВІЛ-тестом "100% життя".

Про користь цієї поради судити доведеться лише через деякий час, після підрахунків загальної картини. Про це стало відомо завдяки повідомленню чиновниці в соцмережі Facebook.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

"Якщо ви сумніваєтеся в необхідності тестування, рекомендую пройти онлайн-тест від "100% життя" – Мережа ЛЖВ, яка виявить ризики інфікування і порадить пройти реальне тестування на ВІЛ у разі необхідності", - повідомила Супрун.

Супрун заявила, що найчастіше українці розуміють, що заразилися ВІЛ, пізно – на третій і четвертій стадіях інфекції. Цього можна уникнути, якщо регулярно перевірятися. Вона додала, що 244 тисячі українців заражені ВІЛ, але знають про свій статус лише половина громадян. Також Супрун розповіла, що швидкий тест на ВІЛ може зробити сімейний лікар.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Якщо ви не перевіряли себе – час дорослішати. Відвідайте найближчий пункт тестування і зробіть тест. Це швидко (15 хвилин), безкоштовно та конфіденційно!", – додала Супрун.

Варто нагадати, що нещодавно виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун на своїй сторінці в Facebook докладно розповіла про користь і шкоду улюбленого продукту українців – сала. Втім, в Україні зараз більш серйозніші проблеми, які безпосередньо в компетенції очолюваного нею міністерства – спалах кору, про яку Супрун чомусь забула нагадати. На це звернув увагу блогер, юрист Михайло Шнайдер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вченим вдалося з'ясувати, що музика здатна покращити настрій у людей з деменцією. Відповідну інформацію було опубліковано в журналі "Geriatrics and Gerontology". Вчені провели дослідження, в якому взяли участь 51 людина з деменцією.

Нагадаємо, Супрун довела людей своїми порадами, їй вперше відповіли справедливо.

Як повідомляв Знай.uа заощадити на лікуванні: українці мають право на компенсацію, але не знають про це.

Знай.uа писав, лікарів змусять приховувати діагнози дітей: у Супрун блиснули черговим маразмом.