Пропуск осіб та транспортних засобів у контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил здійснюється відповідно до нового режиму роботи – з 08:00 до 17:00.

Про це заявили в прес-службі Державної прикордонної служби України.

Зміни у режим роботи введені з суботи, 1 грудня. Причиною такого рішення став перехід контрольних пунктів на зимовий графік роботи згідно з розпорядженням командувача Об'єднаних сил.

Зміна тимчасового режиму в першу чергу пов'язана з політикою безпеки спрямована на забезпечення безпеки життя мирного населення, яке перетинає лінію дотику.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В зимовий час світлий час доби зменшується, а в темний час доби підвищуються ризики обстрілу з боку незаконних збройних формувань.

Зазначається, що Державна прикордонна служба України просить громадян врахувати цю інформацію при плануванні поїздок і перетину лінії зіткнення через контрольні пункти в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Раніше повідомлялося, що в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на Донбасі обмежений виїзд іноземців у зв'язку з тим, що введено поенное положення у 10 областях України.

Про це повідомляється в прес-службі Операції об'єднаних сил.

"Встановлено особливий режим перетину лінії розмежування, який не стосується громадян України. Зокрема обмежено виїзд іноземців та осіб без громадянства на тимчасово окуповану територію України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, військові повністю заблокували Донбас, в'їзд і виїзд заборонений, але є одна деталь. Неприємність для іноземців.

Як повідомляв Знай. ua, "Велика сімка" закликала Росію відпустити українських моряків і розблокувати Керченську протоку. Вони заявили, що російської агресії немає виправдань.

Знай. ua писав, що на Донбасі за загадкових обставин зник солдатів, за нього молиться вся Україна. Як наголошується, в даний момент тривають пошуки солдата.