47-річний українець віз до Угорщини понад 1000 пачок сигарет. Але на шляху контрабандиста стали прикордонники відділу "Горонглаб".

Помітивши наряд, чоловік спробував втекти. Військовослужбовці затримали зловмисника і доставили в прикордонний підрозділ, де відносно нього було складено протоколи за адміністративне правопорушення.

"При огляді місцевості прикордонники виявили кинутий велосипед і сумку з 1130 пачками сигарет різних марок. Сума оцінки цигарок склала майже 19 500 гривень", - йдеться в повідомленні прикордонного відомства.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в МЗС Росії заявили про можливу окупації одразу трьох українських міст, де присутні дипломатичні установи.

Про це стало відомо зі слів скандально відомої "представниці" МЗС Росії Марії Захарової.

Захарова заговорила про такий варіант, відповідаючи на запитання, чи може Росія перенести свої консульства в Києві, Харкові та Львові через акції протесту біля них. Речник російського МЗС заявила, що "є історичний приклад" Сімферополя, що "іноді потрібно не перенесення, а інколи так виходить, що змінюється статус дипломатичних представництв".

Також в МЗС РФ заявили, що у "російської громадськості може урватися терпець" — і будуть напади на диппредставництва України в Росії.

Ми писали, що з'явилася інформація, що в анексованому Криму четвертий дивізіон зенітних ракетних систем С-400 почав чергування біля кордону з Україною.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських журналістів, які посилаються на джерела в Чорноморському флоті.

Нагадаємо,бойову техніку масово переміщують до кордонів з... Польщею.

Як повідомляв Знай.uа, в Україні змінилися правила розмитнення евроблях.

Знай.uа писав, у Міноборони пояснили, хто стоїть за масовими повістками.