Найсильнішим паспортом у світі визнано паспорт Об'єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ). Відомо, що документ оцінювали за допомогою інтерактивної програми Passport Index. Відомо, що громадяни ОАЕ можуть у безвізовому режимі подорожувати до 167 держав.

Про це стало відомо завдяки повідомленням у Twitter віце-президента і прем'єра ОАЕ, правителя Дубая шейха Мухаммеда бін Рашида Аль Мактума.

"Світ відкриває свої двері для народу ОАЕ", - зазначив Мухаммед бен Рашид Аль Мактум.

А ось срібло в цьому рейтингу завоював Сінгапур. Громадяни цієї країни можуть в'їхати до 166 країн без візи. Рейтинг складено на основі кількості країн, які власник паспорта може відвідати без візи і куди він може в'їхати, отримавши візу по прибутті.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

МЗС ОАЕ раніше запустив ініціативу Passport Force, яка передбачала, що паспорт держави увійде до п'ятірки найсильніших до 2021 року. Проте вже в 2016 році він піднявся на 27-й рядок у списку, а до кінця жовтня 2018 року став четвертим у рейтингу, пише еміратський видання The National.

Варто нагадати, що спікер Державної прикордонної служби Андрій Демченко розповів, що протягом одного дня, в Україну не пустили сто росіян. У той же час, за його словами, протягом дня Росія не пустила на свою територію 40 українців.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандально відомий український танцівник Сергій Полунін, який нещодавно став громадянином Росії, потрапив у базу сайту "Миротворець". Зазначається, що балеруна "зарахували" до списку сайту через отримання ним громадянства країни-агресора.

"Колишній український танцівник Сергій Полунін отримав паспорт Росії (країна-агресор) і російське громадянство", - сказано на сайті "Миротворець".

Крім того, варто зазначити, що зірка балету з України, Сергій Полунін не встиг потрапити в Голлівуд, як вже замість рідної держави вирішив прославляти Росію.

Нагадаємо, зрозуміли, що наступні: Угорщина раптом заявила про підтримку України.

Як повідомляв Знай.uа у Путіна вибухнули безглуздими звинуваченнями на адресу України: атакували і зірвали.

Знай.uа писав, Донбас хоче додому: паспорта Путіна вийшли з моди, у "ДНР" масово замовляють українські ID-карти.