Зовсім недавно, 30 листопада, весь світ відзначав День домашніх тварин. Свято подяки за відданість, свято дружби, тепла і любові. Люди взагалі люблять святкувати. Навіть тоді, коли на наступний день після свята готові холоднокровно вбити домашнього вихованця, беззавітно відданого та люблячого. Вбити ні за що. Просто, щоб зігнати злість.

У Кременчуці якась жінка (втім, сумнівно, чи варто називати подібну істоту жінкою або взагалі людиною), вщент розсварився з сином. Син пішов, залишивши у матері свою собаку. І саме ця маленька беззахисна і довірлива тварина стала тим, на кому згадана “господиня” вирішила зігнати злість. Для початку нелюдська садистка просто вирішила викинути собаку в іншому районі - так само, як інші подібні їй залишають власних дітей. Але та через тиждень повернулася додому в силу властивої собакам безроссудної любові й відданості. І ще тиждень залишалася під дверима, не розуміючи, чому її не пускають додому. Коли ж сусіди, обурені такою поведінкою господині, зробили їй зауваження, та забрала собаку додому тільки для того, щоб спробувати повісити у ванній. Коли ж спроба повішення не вдалася, знову викинула собаку з квартири. Навіть після цього віддана у всіх сенсах цього слова собака залишилася чекати під дверима.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тоді, не заспокоївшись, садистка відвезла собаку до ветеринара з вимогою приспати. Але ветеринар, який, на відміну від господині, виявився людиною, відмовився присипляти здорову тварину, а після того, як розчарована гицелька покинула кабінет, саме завдяки йому інформація про ситуацію стала відома волонтерам.

Волонтери ледве встигли. Над бідною, не розуміючою чим вона завинила собакою вже стояв бездомний волоцюга, стискаючий палицю з довгим цвяхом - гицелька “проставила” бомжу пляшку горілки, щоб той просто забив собаку до смерті. Собака, незважаючи на істеричні протести “господині” була врятована, і тепер чекає на нових господарів. Тих, хто полюбить. Тих, хто не кине і не зрадить. Тих, з ким завжди добре, тепло і затишно. Тих, кого дійсно можна назвати людьми.


Нагадаємо, деяким собакам щастить більше

Як раніше повідомляв "Знай.ua" дельфіни тепер дивляться телевізор

Також "Знай.ua" писав про те, яка порода собак кому підійде