У Києві перейменували Новоросійську площу

Київська міська рада прийняла рішення про перейменування ряду вулиць і провулків, серед яких в тому числі і площа Новоросійська.

На пленарному засіданні депутати підтримали ряд перейменувань столичних топонімів. Згідно з указом, перейменування підлягають дві вулиці, площа та провулок.

Вулиця Механізаторів у Солом'янському районі тепер стане вулицею Генерала Шаповалова.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Українці масово залишають євробляхи на кордоні: село перетворюється на кладовище авто

В словацькому селі Вубля, що біля кордону з Україною, власники автомобілів з іноземною реєстрацією масово кидають напризволяще свої транспортні засоби. Поступово село перетворюється на звалище евроблях. Це машини українських заробітчан, за які, згідно з новими правилами розмитнення в Україні, повинні були на митниці внести заставу.

Тільки за останні два тижні українці залишили там більше сотні автомобілів.

Кораблі НАТО йдуть в Чорне море, в Кремлі спробували відповісти

У російському Раді Федерації заявили, що відправка США військового корабля в Чорне море "лише посилить напруження у регіоні".

Зокрема, російський чиновник досить неоднозначно відреагував на рішення Держдепу, адже за інформацією ЗМІ США вже Туреччини повідомили про відправлення корабля в акваторію Чорного моря.

У Франції скасовують футбольні матчі через масові протести

П'ять поєдинків чемпіонату Франції з футболу перенесено на невизначену дату з-за масових протестів, інформує офіційний сайт Ліги 1.

У ці вихідні точно не відбудуться такі матчі: Монако - Ніцца, Тулуза - Ліон, Сент-Эттьен - Марсель, Анже - Бордо і ПСЖ - Монпельє. Матчі були заплановані на 7-9 грудня.

Зеленський терміново звернувся до українських військових

Відомий український артист, шоумен і продюсер, а також лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський разом зі своїм колективом звернувся до українських військових, щоб привітати їх з Днем збройних сил України. Відеопривітання від "Кварталу 95" Зеленський опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram.