Воєнізований блокпост з'явився поблизу Одеси біля трас у напрямку на невизнану Придністровську республіку і Молдову.

Про це повідомляє місцеве видання УСІ та публікує відповідні фото з місця події.

На фото видно, що військові розгорнули міномет, а на бетонних блоках встановили крупнокаліберний кулемет ДШК. Неподалік стоять військові вантажівки і БТР. Окрім того на бетонних блоках встановили ДШК, а на виїзді - БТР-60.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Такі ж блокпости встановлені в районі кола у "7-го кілометра", а також на трасі "Одеса-Київ".

Нагадаємо, що кілька днів тому в'їзди в Одесу обороняли тільки поліцейські з декількома бронемашинами. Однак наразі відомо, що на в'їздах та виїздах міста силовики розгорнули 31 блокпост.

Нагадаємо, з початком введення воєнного стану на околицях Одеси спостерігаються колони військової техніки, а порт, де розміщується військово-морський флот, спорожнів. Згодом болгарська авіакомпанія Bulgaria Air скасувала прямі рейси Одеса - Софія імовірно до 21 грудня включно.

Воєнний стан
Воєнний стан

В області працює 31 блокпост на дорогах державного значення та на під'їздах до обласного центру, в тому числі 7 стаціонарних та 24 мобільних, повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області в середу. Для стабілізації ситуації в Одесу будуть направлені додаткові підрозділи Нацгвардії і фахівці Департаменту захисту економіки Нацполіції.

Раніше Знай.uа писав про те, що у середу, 28 листопада, на основних трасах Вінниці з'явилися мобільні поліцейські блокпости. Заходи пов'язані з посиленим режимом несення служби у зв'язку з введенням воєнного стану.

Вінницька область увійшла до списку областей, в яких ввели воєнний стан, тому, що вона межує з невизнаною республікою в Молдавії "Придністров'я", яка давно стала своєрідним оплотом "руского міра".

Також Знай.uа повідомляв, що у вівторок, 4 грудня, в Одесу з візитом приїхали Генпрокурор Юрій Луценко, міністр МВС Арсен Аваков і голова Нацполіції Сергій Князєв.