Юрій Луценко розповів про затримання чиновника, який вирішив продати українське судно за зниженою ціною. За це він повинен був отримати чималу суму - понад 7 млн грн. Про це генпрокурор написав на своїй сторінці в Facebook.

Хабарники п‘ятниці Радник Гендиректора ПАТ «Українське Дунайське пароплавство» та представник Першої Українська...

Geplaatst door Юрій Луценко op Vrijdag 7 december 2018

Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що вчора, 7 грудня, відбулося затримання радника гендиректора ВАТ "Українське Дунайське пароплавство" та представника Першої Української міжрегіональної товарної біржі. Чоловік отримав хабар у розмірі $260 000. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Генпрокурор розповів, за що отримав грошову "винагороду" посадовець.

"Хабарники п'ятниці. Радник гендиректора ВАТ "Українське Дунайське пароплавство" та представник Першої Української міжрегіональної товарної біржі в результаті махінацій занизили на 30% ціну морського судна т/х "Микола Савицький", 1988 року випуску, м. Корнойбург, Австрія, належить державі", - зазначив Луценко.

Так, стало відомо, що зловмисники запропонували певному громадянину придбати судно шляхом викупу. Тобто без аукціону і за зниженою вартістю. Луценко додав, що зловмисники були затримані на місці злочину при отриманні першого траншу в $100 000 доларів.

Раніше ми повідомляли, що фінансові експерти стурбовані ситуацією, яка останнім часом склалася на валютному ринку України, адже обмінники та банки масово заполонили фальшиві гроші.

У повідомленні говориться, що п'ята частина тіньових коштів у країні — це підроблені купюри. Найчастіше аферисти підробляють гривні великих номіналів — 200 і 500 купюри.

За словами фінансового експерта Василя Невмержицького, найбільше підробляють саме українську валюту.

Нагадаємо, громадянин Японії намагався обміняти гроші в одному з валютних обмінників у центрі Києва і нарвався на грандіозний обман.

Раніше Знай.uа писав про те, що хабарем у 300 доларів пропонував відкупитися від штрафу в 17 тисяч гривень чиновник Рівненської митниці власнику нерозмитненого авто.

Знай.uа писав про те, що скандал з фальшивими євро, якими намагався розрахуватися в Чехії нардеп від Радикальної партії і заступник Олега Ляшка Андрій Лозовий, продовжує обростати новими подробицями.