Волонтер Сергій Канюха написав про сім’ю зі Львова, яка мешкає в повній антисанітарії. Допис про це він виклав у Facebook.

У квартирі живуть троє мешканців: бабуся з цукровим діабетом, у якої немає ноги, жінка, яка також не може ходити та маленька дівчинка, яка їх доглядає. Волонтер розповів, що вони дізналися про цю сім’ю, коли складали списки подарунків до свята Миколая.

“Бачили різне, але тут - жах! На фото видно умови, в яких живуть три людини, а найголовніше, дівчинка 9-ти років! Вона дуже сильна!”, - йдеться у дописі.

Учасники благодійного фонду відвідали квартиру, де мешкає родина і були вражені. Сергій Канюка пише, що дитина змушена доглядати своїх маму та бабусю. У квартирі ж всюди брудно, а люди сплять просто на землі. В помешканні також немає ані холодильника, ані продуктів. До того ж просто по квартирі ходить курка.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Волонтер заявив у дописі, що зробить все необхідне, аби мама та бабуся дівчинки отримали медичну допомогу, а сама дитина жила в комфортних умовах. Він вже звернувся до служби Соціального Захисту Населення Сихівського району. Влада була вражена почутим і пообіцяла обов’язково вирішити проблему.

“Незважаючи на різні обставини, ми зробимо все можливе, щоб ця дитина жила в комфорті і була забезпечена необхідним. А бабуся і матір отримали лікування!!! Зробимо ремонт, привеземо меблі, холодильник, речі і взагалі зробимо все, що від нас залежить, і не тільки”, - додав Сергій Канюха.

Користувачі Facebook неоднозначно відреагували на допис волонтера. Вони написали, що "брудний посуд можна було б і помити". А також обурилися тим, що на підлозі лежить безліч недопалків.

Нагадаємо, що молода пара в Росії залікували свою новонароджену дитину молитвами до смерті.

Як писав раніше портал "Знай.uа", новонароджена дитина з сивим волоссям здивувала абсолютно всіх.

"Знай.uа" також писав, що невеликі круглі батарейки, часто зустрічаються в іграшках і пультах дистанційного управління, можуть викликати хімічні опіки при попаданні в ніс або рот дитини. Їх потрібно тримати подалі від малечі.