Правоохоронні органи в суботу, 8 грудня, провели спецоперацію і викрили незаконне угрупування з чотирьох осіб. У них виявили та вилучили порошкоподібні речовини і речовини рослинного походження.

Про це повідомляє прес-служба поліції Закарпатської області.

У квартирах фігурантів справи провели обшуки. В ході них вилучили докази їх причетності до виготовлення і розповсюдження наркотичних засобів на території області.

Поліцейські і спецназ КОРД викрили групу осіб, у яких при обшуку виявили порошкоподібні речовини рослинного походження, які імовірно можуть бути наркотичними засобами. Крім того, у них вилучили три пістолети, три ножі, дерев'яну биту, пристрої для визначення ваги наркотиків, автомобіль і понад 60 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На даний момент затриманим інкримінується причетність до скоєння злочинів за ч. 2 ст. 307 (Збут наркотичних засобів) і ч. 1 ст. 263 КК України (Зберігання вогнепальної зброї). Зараз вирішується питання про обрання фігурантам запобіжного заходу.

Спецоперація була проведена спільно співробітниками Управління спеціальних розслідувань та Управління карного розшуку ГУНП в Закарпатській області спільно зі слідчими слідчого управління поліції Закарпаття і співробітниками спецпідрозділу КОРД.

Нагадаємо, в Україні заборонили популярний препарат від кашлю. В Україні помістили в карантин популярне лікарський засіб для симптоматичного лікування застуди "Колдфлю".

Як повідомляв Знай. ua, черниці спустили гроші школярів у казино. Батьки вимагають покарання для збожеволілих сестер.

Знай. ua писав, що копи затримали українського Снуп Догга. Про інцидент повідомила уважна літня жінка.