З 1 січня 2019 року українцям доведеться платити за опалення більше. Таке рішення прийняла Нацкомісія, яка регулює сферу енергетики і комунальних слуг.

Голова НКРЕКП Оксана Кривенко у соцмережі Facebook написала, що середній відсоток зростання не перевищить відсоток збільшення вартості газу – 23,5%.

"Тарифи розглядалися за зверненням ліцензіата, після проведення відкритих обговорень на місцях за участю органів місцевої влади та суспільства", – написала Кривенко.

Інфографіка свідчить, що в середньому для українців тариф підніметься на 12%-24%. Рішення прийнято про підвищення ціни на тепло для 18 із 26 запланованих постачальників. Тарифи інших 8 ліцензіатів буде розглянуто 11 грудня.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"У той же час для споживачів бюджетної сфери нам вдалося знизити тарифи до 22%", – заявила Кривенко.

Голова НКРЕП також зазначила, що вартість електричної енергії для населення залишиться незмінною.

Варто нагадати, що комунальні тарифи в Києві стають все більш "драконівськими". З'явилася офіційна інформація про те, що з початку 2019 року комуналка коштуватиме на 22% дорожче. Про це стало відомо з повідомлення Національної Комісії, яка здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг. Так, виробництво тепла від компанії Київтеплоенерго тепер коштує значно дорожче. Як виживати в таких умовах, кияни не мають ні найменшого поняття.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що жителі столиці спантеличені. Комунальники перекладають відповідальність один на одного. Підприємство, яке в цьому році стало надавати тепло, рекомендує звертатися до попередників, а ті кажуть, що ні за що не відповідають.

Нагадаємо, кияни отримали повністю "оновлені" платіжки: без сліз не поглянеш.

Як повідомляв Знай.uа влада погрожує залишити українців без пенсій: здавалося б, куди гірше.

Знай.uа писав, газовий полон: українцям назвали нову фантастичну цифру, в це важко повірити.