У Дніпрі знайшли спосіб прогодувати собак у притулках. В експерименті беруть участь близько двадцяти місцевих шкіл.

Те, що діти в школах Дніпра залишають на тарілках, тепер не викидають, а віддають вихованцям зооприютів. З цією ініціативою виступила компанія, яка організовує харчування, повідомляє видання "Сегодня".

У Малозахарино працівники притулку для диких і домашніх тварин двічі на день розносять їжу своїм вихованцям. У притулку живуть понад 300 собак і десятки котів. Щоб їх нагодувати, волонтери готують триста літрів каші в день. Варять її на газовій плиті, витрачають час і гроші.

"Це займає майже цілий день – виварити це все", – каже засновниця притулку Олена Русина.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

На допомогу тваринам прийшли працівники шкільних їдалень. Тепер те, що діти залишають на тарілках, віддають в притулок.

"Є школа, яка дає 50 літрів. А якщо забирають очищення, це може бути і 70 літрів", – каже заступник директора компанії з організації харчування в навчальних закладах Дніпра Тетяна Пономарчук.

До проекту приєдналися два десятка міських шкіл. Щодня після обіду волонтери прибирають з їдалень залишки їжі. Виходить істотна економія.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Івано-Франківську відбулося дивне пограбування. З квартири пропали цінні речі. Але не це здивувало господарів, які повернулися додому. Разом з речами злодії вкрали ще одну цінну річ - домашнього улюбленця: рудого пухнастого кота.

Як повідомляв портал "Знай.uа", режисер Пітер Чинн і дослідники з National Geographic придумали неймовірний проект —вони зробили дивовижні знімки тварин в утробі матері.
"Знай.uа" писав, що хаскі не зовсім звичайні тварини, і іноді у їх власників з'являється відчуття, що у таких собачок хтось заздалегідь вбудовує генератор нових несподіваних ідей. Може бути, так і є, і, перш ніж завести такого вихованця, ви повинні розуміти, що після його появи ваше життя ніколи не буде колишным.