На черговому шабаші партії "Єдиної Росії", який пройшов 8 грудня 2018 року, користувачі мережі розкрили новий спосіб маскування охоронців Путіна.

Про це стало відомо завдяки повідомленням користувачів однієї з російських соціальних мереж.

З повідомлення стає зрозумілим, що до Путіна на з'їзді його партії постійно були прикуті погляди і камери кількох підозрілих операторів.

"По-перше, вони були одягнені в абсолютно однакові джинси, піджак і водолазку. По-друге, вони явно не вміють поводитися з камерами. Один з них навіть не намагався робити вигляд, що знімає захід, а просто дивився по сторонам, не доторкаючись до камери", - пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У одній зі спільнот заявляють, що під виглядом операторів були співробітники Служби безпеки.

"Охоронців президента не раз маскували під рядових учасників заходів глави держави, але за камерами їх ще не бачили. І, так, ми вважаємо за необхідне стежити за охороною президента - все-таки це можливі губернатори російських регіонів", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити цікавий факт, що одного з операторів" виявили охороняючим Путіна під час його прогулянки з президентом Єгипту Ас-Сісі по набережній Сочі 16 жовтня.

Варто нагадати, що командир групи українських кораблів, захоплених Росією у Керченської протоки, Денис Гриценко заявив, що не визнає провину в так званому "незаконному перетині кордону РФ". Його слова передав адвокат по справі Микола Полозов.

"Сьогодні я нарешті зустрівся з Денисом Гриценко, який заявив, що не визнає свою провину і злочинцем себе не вважає", - повідомив захисник.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко дав жорсткий коментар з приводу російської агресії в Керченській протоці. Відповідну заяву гарант зробив в рамках розмови з американським виданням Fox News. Росія протистоїть всьому світові, блокуючи свободу судноплавства в українських територіальних водах, заявив Порошенко.

Нагадаємо, Генерал СБУ заговорив про вбивство Путіна: "Як знищення Усами бен Ладена".

Як повідомляв Знай.uа автомобіль зніс мера міста: "швидка" госпіталізувала мішок переламаних кісток.

Знай.uа писав, українська розвідка розірвала договір з путінськими шпигунами.