Це кінець: потяги з України в Росію повністю скасують

На розгляд уряду винесено пропозицію Міністра інфраструктури щодо розірвання залізничного сполучення з РФ. Залізничне сполучення України і Росії може бути повністю розірвано. Саме таку пропозицію міністерства інфраструктури вже винесли на розгляд інших членів уряду. Про це повідомив глава відомства Володимир Омелян.

Володимир Путін та Ангела Меркель
Володимир Путін та Ангела Меркель

Меркель зробила важливу заяву про Росію, це неминуче і безповоротно

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На даному етапі умов для повного або часткового скасування європейських санкцій проти Росії немає. Про це заявила канцлер Німеччини Ангела Меркель на дводенному саміті Євросоюзу, який проходив у Брюсселі. До такого висновку прийшли глави лідери держав і урядів Європейського союзу.

фабрика тролів
фабрика тролів

Російські хакери використовують українців перед виборами: відома схема обману

СБУ виявила спроби масового використання російськими спецслужбами українського сегменту соціальних мереж для втручання у майбутні вибори. Одним із реалізаторів такої підривної діяльності путінських спецслужб є добре відоме "Агентство інтернет досліджень", яке причетне до втручання у виборчі процеси багатьох демократичних країн світу. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Сутички з поліцією, кийки, сльозогінний газ: в столиці люди вийшли на вулиці проти "рабських законів

Протести в Будапешті тривають. Угорці вимагають скасувати "рабські" закони. Демонстрація, яка проходить в центрі Будапешта проти поправок в трудовому законодавстві, перестає бути мирною. Почалися зіткнення між поліцією і протестуючими.

відділення Укрпошти
відділення Укрпошти

Криза "Укрпошти": Омелян розповів, що трапиться з доставкою пенсій для українців

ПАТ "Укрпошта" досі залишається соціально важливою компанією для країни, а про скорочення відділень або припинення доставки пенсій і мови йти не може. Про це в п'ятницю, 14 грудня, заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян під час зустрічі з членами Наглядової ради Укрпошти, передає прес-служба міністерства.