Колона російських фур увірвалася в Україну, люди обурені бездіяльністю поліції

В Одесі очевидці помітили колону вантажівок і автобусів з російськими номерами. Вони зазначили, що правоохоронці не чинили їм ніяких перешкод. Про це повідомляє телеграм-канал " Жадный Петя".

Путін
Путін

Третя світова неминуча: у Путіна назвали країни, на які доведеться удар

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Російський опозиційний політик Леонід Гозман зазначив, що після початку Москвою військових дій в Україні від Кремля можна чекати чого завгодно. Гозман зазначив, що уряду РФ легко вдалося організувати конфлікт на території України і при цьому згуртувати росіян навколо себе у боротьбі з зовнішніми ворогами.

Фура зім'яла автобус з дітьми в коржик: жертв вирізали рятувальники

На Львівщині сталася страшна аварія. На трасі зіткнулися вантажівка і переповнений мікроавтобус. Є загиблі і постраждалі, в тому числі дитина. Про це повідомили представники ДСНС.

Митрополит Епіфаній: що відомо про нового предстоятеля Української автокефальної церкви

Субота, 15 грудня 2018 року стала історичним днем для України. Урочисто б'ють дзвони, радіє український народ. Народилася Єдина українська автокефальна церква, а її головою (предстоятелем) стала така відома духовна особа, як митрополит Переяславський та Білоцерківський Епіфаній. Тепер церковник отримав новий титул – митрополит Київський і всієї України.

переселенка з дитиною
переселенка з дитиною

Українським переселенцям допоможуть кредитами

Уряд надаватиме малозабезпеченим українцям кредити на відкриття своєї справи. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів. Мінсоцполітики підготувало законопроект на основі пілотного проекту "Рука допомоги" за підтримки Світового банку. "Рука допомоги" вже допомагала у працевлаштуванні та відкритті власної справи малозабезпеченим сім'ям та внутрішньо переміщеним особам.