В українській столиці відбулося зухвале пограбування збройового магазину. Так, в Києві юнака 20 років спіймано на крадіжці боєприпасів з магазину на бульварі Перова.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби столичної прокуратури.

Відомо, що інцидент стався приблизно о 6 годині ранку та у магазині спрацювала сигналізація. Співробітники охоронної фірми приїхали і виявили, що захисний ролет і грати на одному з вікон відкриті, а саме вікно пошкоджено. Через кілька хвилин з магазину через вікно вийшов чоловік, якого одразу затримали.

Як з'ясувалося, 20-річний хлопець, раніше судимий за крадіжку, грабіж та зберігання наркотиків, намагався винести з магазину дві сумки з товаром. В його речах, зокрема, вилучили ноутбук, коробку з боєприпасами, напилок і викрутку.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того, з'ясувалося, що за 2 години до злому збройового магазину, той же молодий чоловік поцупив два мобільних телефона з кіоску. Речові докази у нього також вилучили під час огляду.

Варто нагадати, що в Києві правоохоронці затримали двох чоловіків, які пограбували автозаправку на проспекті Визволителів у Дніпровському районі. Юнакам загрожує позбавлення волі строком від 7 до 12 років. Про це інформує прес-служба прокуратури міста Києва.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Страсбурзі внаслідок отриманих поранень під час стрілянини в центрі міста померла п'ята людина. Як пишуть місцеві ЗМІ, загиблий - 35-річний Барто Педро Орент-Недзельски, який мав польське походження. Чоловік провів 5 днів у комі, не приходячи в свідомість. Він знаходився в епіцентрі стрілянини у супроводі італійського журналіста Антоніо Мегалицці, який теж раніше помер від отриманих поранень. 13 грудня поліція під час затримання застрелила 29-річного Шерифа Шекатта, якого звинувачують у тому, що він розстріляв перехожих і поліцейських у центрі Страсбурга.

Нагадаємо, під Харковом потяг розчавив хлопця, зупинили рух.

Як повідомляв Знай.uа розірвало на частини: українська дорога перетворилася в суцільне пекло, в шоці навіть рятувальники.

Знай.uа писав, жахлива ДТП перетворила закохану пару на місиво: все одно трималися за руки.