СБУ
СБУ

Колишній співробітник СБУ збирався підірвати залізницю: перші подробиці

На Харківщині завербований проросійськими бойовиками чоловік збирався підірвати залізничне полотно. Однак диверсію вчасно попередили співробітники контррозвідки СБУ. Цю інформацію повідомили на офіційному сайті силового відомства.

Святий Миколай
Святий Миколай

Сьогодні в православ'ї День Миколая Чудотворця 19 грудня

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Цей день за традицією відзначають 19 грудня щороку. З цього дня починається чарівний час, час подарунків і загаданих бажань. Діти знаходять під подушкою подарунки, дорослі радіють і просять Миколу про диво для себе. Але є і деякі заборони в цей день.

Протести "жовтих жилетів" у Парижі
Протести "жовтих жилетів" у Парижі

"Жовті жилети" палять всі шляхи у Францію: ситуація повністю вийшла з-під контролю

У вівторок, 18 грудня "жовті жилети" викликали справжній транспортний хаос у Франції. Вони захоплюють пункти оплати за проїзд автомагістралями, а деякі і взагалі підпалюють. Цю інформацію повідомляє Reuters.

кримський "Беркут"
кримський "Беркут"

Карма наздогнала: екс-командира "Беркута" кинули за ґрати в Криму

У анексованій Керчі підконтрольний окупантам "суд" засудив колишнього командира "Беркута" і екс-заступника глави окупаційної адміністрації Керчі Олега Шевченка до 7 років 10 місяців позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба так званої "прокуратури Криму".

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Субсидії розділять українців на два табори: хто потрапить у "чорний список"

В Україні планують запустити нову систему перевірки субсидіантів. Українців, які претендують на пільги від держави на оплату компослуг умовно внесуть до "чорного" і "білого" списків. Вже з Нового року Міністерство соціальної політики планує запустити новий процес перевірки отримувачів субсидій.