Інформацію про те, що послуга, за допомогою якої можна переносити абонентський номер з одного оператора на інший з абсолютним збереженням номера, навіть з кодом, стартує 1 травня 2019 року, підтвердили три найбільші українські мобільні оператори.

Про це стало відомо завдяки повідомленням на офіційних сайтах операторів "Київстар", "lifecel" та "Vodafone Україна".

мобільний зв'язок
мобільний зв'язок

За інформацією операторів, вже в травні 2019 року номер "сімки" разом з кодом повністю належатимуть абоненту і можна буде без зміни номера переходити на обслуговування іншого оператора.

Календар мобільних операторів
Календар мобільних операторів

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Послуга MNP дозволить зберегти ділові та особисті контакти, адже люди, які знали номер абонента багато років, зможуть залишатися на зв'язку з ним", - йдеться в заяві lifecell.

Повідомляється, що абонентам, які користуються передплаченими послугами зв'язку, необхідно буде зареєструватися в оператора, від якого вони переносять номер, надавши документ, що посвідчує особу. Також у операторів буде можливість зареєструватися онлайн - без відвідування центрів обслуговування абонентів.

Варто нагадати, що Роскомнадзор планує витратити в 2019 році на розробку нової технології для блокування месенджера Telegram близько 20 млрд рублів. Судячи з усього, регулятору не вистачає ідей або можливостей, адже месенджер Дурова досі існує на території Росії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в 2019 році один з найпопулярніших в Україні інтернет-провайдерів "Воля" планує підвищити вартість послуг. Цю інформацію повідомив комерційний директор компанії Михайло Дмитриченко. Відомо, що компанія планує підвищити ціни на 10-20%.

Нагадаємо, мобільні оператори вигадали, як ще здерти грошей з українців.

Як повідомляв Знай.uа перенесення мобільного номера: коли стартує послуга і що потрібно зробити вже сьогодні.

Знай.uа писав, мобільні оператори змусять українців реєструватися: що це значить.