Посольство Великобританії оригінально привітало українців з прийдешніми святами. Дипломати зіграли на музичних інструментах і заспівали відому українську колядку "Добрий вечір тобі, пане господарю".

Миле відео було опубліковано на сторінці посольства у Facebook.

"Після нашого танцювального привітання до Дня Незалежності, яке дуже тепло сприйняли українці, ми вирішили показати інші таланти співробітників дипломатичної місії. Віддаючи данину українським традиціям, представляємо наше виконання відомої колядки", - повідомили в прес-службі посольства.

Відзначається, що в процесі підготовки виявилося, що багато хто з дипломатів зацікавлений музикою: деякі грають на інструментах, інші співають. Посол Джудіт Гоф поділилася тим, що у Великобританії теж є традиція співати різдвяні пісні, але вона долучилася до виконання українських колядок вперше. У відео вона грає на трикутнику.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Музичне привітання до різдвяних та новорічних свят

Посольство Великої Британії підготувало 🎼 вокально-інструментальне привітання до прийдешніх свят – співробітники посольства зіграли на музичних інструментах 🎻🎹 та заспівали відому українську колядку «Добрий вечір тобі, пане господарю». «Після нашого танцювального привітання до Дня Незалежності, яке дуже тепло сприйняли українці, ми вирішили показати інші таланти співробітників дипломатичної місії. Віддаючи шану українським традиціям, презентуємо наше виконання відомої колядки», - зазначили у прес-службі посольства. У процесі підготовки з’ясувалося, що чимало дипломатів грають на різноманітних музичних інструментах, а також люблять співати.🎙️ Посол Джудіт Гоф, яка у відео грає на трикутнику, зазначила, що традиція співати колядки існує також у Великій Британії, однак вона долучилася до виконання української колядки вперше.🎶 Зйомка проходила на сцені Будинку звукозапису Українського радіо у Києві. Відео зняте у вертикальному адаптованому під мобільні телефони форматі. Посол Джудіт Гоф та посольство Великої Британії в Україні вітає українців з прийдешніми різдвяними та новорічними святами та бажають щасливого 2019 року! 🎄✨

Geplaatst door British Embassy Kyiv op Vrijdag 14 december 2018

Раніше повідомлялося, що у Києві презентували благодійний календар "Щирі. Свята" на 2019 рік. Він присвячений українським народним святам і обрядам, а на сторінках календаря 15 українських зірок позують у традиційних національних костюмах XIX століття.

Героями календаря стали телеведучі Маша Єфросиніна, Леся Нікітюк, Руслан Сенічкін та Людмила Барбір, Григорій Решетник з дружиною Христиною, Катерина Кухар, Ната Жижченко, Олександра Зарицька та інші.

Нагадаємо, знайшли 120-літній лист Санта Клаусу, мрії 5-річної дівчинки зворушили світ.

Раніше Знай.ua повідомляв, у провінції Хебей (Китай) заборонили різдвяні розпродажі і ярмарки, а також інші різдвяні святкування.

Також Знай.ua писав, близько 43% українців зізналися, що вірять в Святого Миколи. У свою чергу, вірять у Діда Мороза тільки 25% серед опитаних.