У Білій Церкві дитсадок привели маленьке левеня, щоб фотографуватися з ним.

Про це повідомляється в сюжеті ТСН. Знімками з радістю поділилися в соцмережах.

Там їх побачили зоозахисники. Вони вважають, що це знущання над твариною. У коментарях до повідомлення одні пишуть, що діти, до яких прийшов цей хижий звір, були задоволені зустріччю, інші - що таке неприпустимо, бо небезпечно. Після скандалу фото з левеням прибрали з соцмереж.

Дитячий психолог Тетяна Семенова вважає, що це не кращий приклад для наслідування, так як дітей необхідно вчити поважати звірів, щоб рости гуманнішимм і добрішими.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Власники дитячого саду не вважають це поганим. У зоопарку кажуть, що діти і львеня становлять небезпеку один для одного.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що генеральна прокуратура штату Іллінойс опублікувала доповідь за підсумками розслідування сексуального насильства з боку духовенства. Приблизно 500 священиків були звинувачені в сексуальному насильстві над дітьми.

Як повідомляв портал "Знай.uа" анестезіолог з 35-річним стажем користавався дією наркозу і вступав в інтимний зв'язок з неповнолітніми пацієнтками. Інцидент стався в одному з гінекологічних центрів міста. За офіційною заявою слідчого комітету Російської Федерації, лікар, який працює в клініці Санкт-Петербурга реаніматологом – анестезіологом, зґвалтував трьох юних пацієнток, двоє з яких були неповнолітніми.
"Знай.uа" писав, що унікальна мумія 13-річної дівчинки була виявлена в 1999 році на схилі вулкана Льюльяйльяко, що підноситься на 6739 метрів над рівнем моря на кордоні Аргентини і Чилі. Дівчинка-підліток, яку принесли в жертву близько 500 років тому, всі минулі століття пролежала в льодах на вершині, що сприяло відмінною збереження. Поруч з нею виявили заморожені тіла ще двох юних жертв: 5-річну дівчинку і 5-річного хлопчика.