На окупованому путінськими головорізами Донбасі, в зоні бойових дій, за минулу добу жоден боєць не отримав травм і поранень. Випадків загибелі серед українських захисників також не було. Відомо, що донецькі бойовики не використовували озброєння, заборонене "Мінськом".

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру Операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook.

Зведення станом на 18:00 22 грудня 2018 року #ООС #операція_ОС #вечірнє_зведення Протягом поточної доби, станом на...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zaterdag 22 december 2018

"Протягом поточної доби, станом на вісімнадцятому годину російські окупаційні війська 1 раз порушили режим припинення вогню. При цьому випадків застосування озброєння, забороненого мінськими угодами не зафіксовано. Втрат серед військовослужбовців збройних сил протягом поточної доби немає", - зазначили в прес-центрі ООС.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

ЗСУ
ЗСУ

Варто нагадати, що окупаційні війська дислокуються у непідготовленій для цього місцевості, наголошується в розвідданих. Окупаційне командування проводить великі командно-штабні навчання на окупованих територіях "ЛНР" і "ДНР". Тому бойовиків було приведено у вищий ступінь бойової готовності. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Зазначається, що окупанти відпрацьовують питання управління діями з'єднань, частин і підрозділів при веденні оборони з подальшим переходом в контрнаступ з метою виходу до адміністративних меж Донецької та Луганської областей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що влада Харкова прийняла рішення про створення пам'ятника захисникам України, які загинули в ході війни на Донбасі. Пам'ятник учасникам АТО буде встановлено у сквері на площі Захисників України. Таке рішення прийняли на сесії міської ради у п'ятницю, 21 грудня, повідомляє її прес-служба.

Нагадаємо, герой АТО жорстко присадив Усика: куди тобі з народом змагатися, телепню.

Як повідомляв Знай.uа бойовики "ЛДНР" гинуть навіть без бойових дій: фото.

Знай.uа писав, українські герої відправили путінського блазня "Крамаху" в пекло, як це було.