Громадська організація "Комітет виборців України" оприлюднила дані про те, скільки голосувань пропустили народні депутати.

Інформацію про це ГО опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"КВУ: 61 депутат пропустив 90% голосувань Ради у грудні. 252 народні депутати пропустили 50% голосувань Верховної Ради в грудні. Із них 61 нардеп пропустив понад 90% голосувань", - йдеться в повідомленні.

Рівно половину усіх голосувань Верховної Ради у грудні пропустили 252 народні депутати. При цьому 17 нардепів не проголосували жодного разу за місяць. Серед них Євген Мураєв, Семен Семенченко, Денис Омельянович, Микола Фролов, Юрій Солод, Гліб Загорій, Роман Зварич, Петро Сабашук, Ігор Шкіря, Віталій Чепинога та Дмитро Ярош.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Комітет виборців України" також повідомляють, що жодного разу не голосували в Раді депутати Євген Бакулін, Сергій Клюєв та Олександр Онищенко. А також В’ячеслав Константіновський та Андрій Журжій. Вони заявили, що складають депутатські повноваження. Серед тих, хто жодного разу так і не віддав свій голос на голосуваннях у Верховній Раді опинилася і Надія Савченко, яка перебуває під арештом у СІЗО.

За даними сайту парламенту, офіційно народні обранці пропустили голосування з невідомих причин, тобто, не через хворобу чи відрядження.

Частина досить відомих депутатів проголосували лише кілька разів за місяць. Серед них Дмитро Добкі, він взяв участь в 0,3% голосувань. Михайло Поплавський - в 1% голосувань, Андрій Білецький, Вадим Робінович, Костянтин Жеваго та Віталій Купрін - в 2%, Наталія Королевська проголосувала в 4% з усіх, Сергій Льовочкін - в 7%, а Михайло Добкін в 10% голосувань.

Натомість, найбільше голосували у грудні Віктор Пинзеник, який жодного разу не пропустив засідань ВР, Михайло Бондар та Іван Спориш голосували в 99% зі 100%.

Загалом у грудні відбулося 12 пленарних засідань Ради, на яких провели 335 голосувань.

Нагадаємо, що з Богом, матом і бійками: як перейменовували церкву у Верховній Раді.

Також "Знай.ua" повідомляв, що парламентарії завершили свою пленарну роботу в цьому році. Наступного разу вони зберуться думати над тяготами українського народу вже у 2019 році.

Раніше ми писали, що Раду оточили московські попи, а українці ризикують залишитися без води в новому році.