Парламентарії завершили свою пленарну роботу в цьому році. Наступного разу вони зберуться думати над тяготами українського народу вже у 2019 році.

Цей тиждень запам'яталася прийняттям неоднозначного закону про перейменування Української Православної Церкви Московського Патріархату. Як уже повідомляв Знай.ua голосування закінчилося масовою бійкою, в якій відзначився член Опозиційного блоку Нестор Шуфрич і нардеп з «Народного Фронту» Юрій Береза.

Крім цієї події на цьому тижні також в залі можна було спостерігати і інші цікаві події.

Новий фаворит Тимошенко

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко з'явилася під куполом в ці дні тільки раз, саме тоді їй соратники зробили подарунок на день св. Миколи. Цікаво, що в цей раз вона покинула зал не зі своїм постійним помічником Сергієм Власенком, а з іншим членом своєї команди.

Юлія Тимошенко зрадила Сергію Власенку

Власенко ж, якому, як каже спікер ВР Ірина Геращенко, не щастить з жінками, в пару собі взяв заміжню Олена Кандратюк, і разом з нею пішов геть. Хоча судячи з погляду самої жінки, для неї це було незвично.

Погляд депутатки багато про що говорить

Дві справи відразу

Також на цьому тижні депутати показували, що вміють робити кілька справ одночасно. Наприклад, член «Народного Фронту» Тетяна Чорновіл встигала і позіхати, і стежити за робочим процесом.

Турботи про народ не дають виспатися Тетяні Чорновіл

Її колега, з фракції «Самопоміч» Олена Сотник також демонструвала вміння «бути Цезарем»: вона встигала голосувати і редагувати свою фотографію в Інстаграм.

Робота роботою, а про соцмережи не можна забувати

На позитиві

Опозиційний блок запам'ятався не тільки тим, що вплутався в бійку після голосування за перейменування УПЦ МП. Навпаки, до прийняття цього закону нардеп Михайло Добкін сидів і сам з собою сміявся. Ймовірно, він слухав щось веселе в модних зараз бездротових навушниках, якими, до речі, вже обзавелися майже всі парламентарії.

Цікаво, що слухає депутат?

Видно у них з братом Дмитром Добкіним це сімейне - вести себе неадекватно на засіданнях Верховної Ради. Складається враження, що саме для цього вони і відвідують український парламент.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що жінки з "Батьківщини" вирішили підсидіти Юлію Тимошенко.

Також ми писали, що депутатка розлютила українців сумкою за десятки тисяч. А наймолодша депутатка не розлучається з сумкою дорогого італійського бренду.