У мережі показали жахливий стан однієї з палат у Волинській обласній дитячій лікарні. Скрізь облізлі стіни, грибок, цвіль, старі меблі і бруд.

Про це написала користувачка Оксана Ярошук на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Також вона прикріпила фотографії, які демонструють огидний зовнішній вигляд лікарні.

Так, жінка повідомила, що в палаті стоять шість ліжок, при цьому на трьох лежать мами з дітьми, а на трьох — просто діти. За її словами, коли проводився капітальний ремонт у палатах, співробітники лікарні самі не знають.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Варто відзначити, що на фото чітко видно поганий стан стін і тумбочок. Також помітно, що підлога в палаті не перестилался дуже давно, все вкрите брудом і цвіллю.

"Стан палати просто ЖАХ!!! На фото видно. А у нас в місті думають, як встановити музичний фонтан", — пише Ярошук.

У кінці публікації жінка порадила місцевій владі змінити пріоритети і подумати про ремонт дитячої лікарні.

Раніше повідомлялося, що у Києві за добу від грипу померло дві жінки. Про це повідомила інфекціоніст, завідувач кафедри інфекційних хвороб НМУ ім. А. Богомольця Ольга Голубовська.

"В Києві сьогодні вночі і вранці від грипу групи А померло дві людини: жінки 47-ми і 86-ти років. Обидві входили до групи ризику - мали цукровий діабет (в одному випадку - вперше, пацієнтка не знала про свій діагноз). Також хворі пізно звернулися за медичною допомогою - після 5-го дня хвороби", - розповіла Голубовська.

Нагадаємо, що Уляна Супрун попередила українців про ризики інсульту. Вони зростають, якщо не лікувати гіпертонію, ожиріння і миготливу аритмію.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну продовжує атакувати епідемія грипу, яка вже кілька разів ознаменувалася летальними випадками, коли пацієнтів не вдалося врятувати.

Також портал Знай.uа писав, що українці зможуть повернути придбані ліки в аптеки з 1 січня 2019 року. Уляна Супрун озвучила умови, за якими аптеки будуть зобов'язані прийняти куплені раніше ліки.