У Харкові відбувся благодійний дитячий різдвяний бал. Захід пройшов під назвою: "Будь особливим - скажи добру - так!". Відомо, що всі зібрані кошти буде направлено на реалізацію проектів на допомогу особливим дітям.

Про це стало відомо завдяки заяві організатора бала, директора Харківської спеціалізованої школи №11 Світлани Проценко.

"Для початку, харківські пластуни в якості різдвяного подарунка привезли нам свічки, запалені від Вифлеємського вогню, і теж стали учасниками свята. Для гостей провели благодійну лотерею, де на щасливий квиток в якості виграшу можна було отримати експонат виставки дитячої творчості, розміщеної тут же, в залі біля великої ялинки. Успіхом користувалася і наш ярмарок, де продавалися вироби, створені дітьми та їх батьками спеціально до свята: ялинкові іграшки, дитячі малюнки, ляльки-мотанки, а також - роботи професійних художників", - розповіла Світлана Проценко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Варто нагадати, що ця історія зворушила до глибини душі всю Україну. 90-річна пенсіонерка віддала останнє заради порятунку своєї країни і бійців, які борються за її звільнення. Не кожен чиновник чи бізнесмен здатний на те, що зробила ця жінка.

Як повідомляє благодійна організація "Повернися живим", бабуся з Західної України пожертвувала $10 тисяч волонтерам, які допомагають військовим на Донбасі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що півзахисник збірної Франції і туринського Ювентуса Блез Матюіді відзначився благородним вчинком. 31-річний гравець віддав круглу суму на благодійність. Уродженець Тулузи Блез разом зі збірною Франції став чемпіоном світу 2018-го року. Після перемоги на мундіалі французи отримали 38 млн доларів в якості призових. Кожному гравцеві дісталося по 330 тисяч доларів. Матюіді пожертвував свої гроші на благодійність.

Нагадаємо, Трамп не зміг переконати навіть дитину: Санта – існує.

Як повідомляв Знай.uа Юлія Тимошенко привітала українців з Різдвом і вперше показала онуку.

Знай.uа писав, Шуфрич показав, як ставиться до українських героїв: перерахував грошей, сума вражає.