Українська армія вже в 2019 році випробує новітні зразки вітчизняної зброї. Яка, згідно з планами, має посилити оборонну потужність.

ЗСУ
ЗСУ

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби українського уряду в соцмережі Facebook.

В 2019 році Україна випробує нові зразки зброї! Зокрема, розпочнуться випробування вітчизняного переносного...

Geplaatst door Урядовий портал op Zondag 30 december 2018

Популярні новини зараз
Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Наголошується, що, зокрема, почнуться випробування вітчизняного переносного зенітно-ракетного комплексу (ПЗРК) "Колібрі". Також в наступному році українські зброярі завершать розробку і почнуть державні випробування комплексу крилатих ракет наземного базування для ураження морських передових цілей за проектом "Нептун".

"Ця зброя буде високоточною, сучасною та відповідатиме стандартам НАТО", - наголошується в повідомленні.

Варто нагадати, що 29 грудня міністр оборони України Степан Полторак заявив, що з 1 січня 2019 року збільшується грошове забезпечення військовослужбовців Збройних сил України. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Президент України - Верховний Головнокомандувач Збройних сил України затвердив, і я вчора підписав наказ, згідно з яким ми з 1 січня 2019 року підвищуємо грошове забезпечення військовослужбовців ЗСУ, в тому числі Сухопутних військ", - сказав глава оборонного відомства в ході робочої поїздки, яку він здійснив у Харківську область.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в перший день новорічного перемир'я бойовики відкрили вогонь з гранатометів по позиціях ОС біля селища Залізне на Горлівський напрямку. Втрат серед українських військових немає. Про це йдеться у повідомленні прес-центру Об'єднаних сил станом на 7:00 29 грудня.

"Зокрема, ворог здійснив обстріл з мінометів калібру 82 мм позицій ОС поблизу селищ Новотошковское і Гнутово на Луганському та Маріупольському напрямках", - наголосили у штабі.

Нагадаємо, потужна зброя надходить до ЗСУ: територія Росії буде під прицілом.

Як повідомляв Знай.uа Муженко розповів, як ЗСУ поступово відвойовують Донбас: б'ємо тільки у відповідь.

Знай.uа писав, на Донбасі українські воїни виловили "язика" з Горлівки.