Верховна Рада України
Верховна Рада України

Бюджет на 2019 рік набув чинності: що зміниться в житті звичайного українця

В Україні набув чинності закон № 2629-VIII про Державний бюджет України на 2019 рік. Документ передбачає доходи в сумі 1 трлн 26 млрд 131 млн 809,2 тис. грн, у тому числі доходи загального фонду - 928 млрд 507 млн 915 тис. грн і доходи спеціального фонду - в сумі 97 млрд 623 млн 894,2 тис. грн.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Політолог висловив думку про Зеленского: з таким гріх не балотуватися

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Рішення актора і шоумена Володимира Зеленського балотуватися в президента абсолютно нікого не здивувало і не стало сенсацією, оскільки його рейтинг в даний час просто зашкалює. Так вважає політолог Володимир Фесенко, про що він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Порошенко розповів про "посланців" Путіна на українських виборах

Український президент Петро Порошенко вважає, що в умовах виборів в країні очевидна загроза реваншу проросійських сил — як відвертих, так і латентних. Про це він заявив в колонці для спецпроекту НВ "Світ у 2019", опублікованій на сайті "Нового часу".

обвалення багатоповерхівки в Магнітогорську
обвалення багатоповерхівки в Магнітогорську

Рятувальники припинили пошук жертв вибуху в Магнітогорську: надії знайти тих, що вижили більше немає

У Магнітогорську, де вибухнув багатоповерховий будинок, призупинили пошуки загиблих через загрозу подальшого обвалення пошкоджених конструкцій. Про це у вівторок, 1 січня, повідомляє прес-служба управління міністерства надзвичайних ситуацій РФ у Челябінській області.

Неадекват протаранив натовп на величезній швидкості

Згідно з інформацією поліції Мюнстера, на заході Німеччини в місті Боттроп водій легкового автомобіля здійснив кілька наїздів на пішоходів, про що повідомляє Deutsche Welle.