Новорічні свята у тимчасово окупованому Луганську попри всі спроби російських пропагандистів минуло суто в українському стилі – люди втомилися жити у брехні і зустрічали бій курантів за київським часом, як і раніше.

За московським мало хто піднімав келихи, хоча розповідати про це відверто луганчани поки не наважуються, а загалом вони відзначали Новий 2019 рік "разом з Україною", незважаючи на різницю в часі - одна година.

"Я - громадянка України, у мене український паспорт, тому зустрічала українська Новий рік", - зазначила луганчанка Марина.

"Тільки нашого (Нового року за київським часом, - ред.) І чекали, ігнор російського", - підкреслило інше джерело.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Відповідаючи на питання, яке бажання загадала, Марина сказала: "Для рідних - здоров'я, а глобально, хочу, щоб процвітала країна, яку я дуже люблю, а для мене - це Україна".

Співрозмовники додали, що ціни на продукти харчування напередодні Нового року зросли в 1,5-2 рази. У ніч з 31 грудня на 1 січня в місті скасували комендантську годину.

"Напередодні Нового року. Біля Абсолюту (мережа супермаркетів в т.зв. "ЛНР" - НП) вісім машин. Всередині працює дві каси, на касах по 4-5 чоловік чергу. 30 грудня, 17.30 ", - писали у коментарях місцеві.

Дивіться: Новий рік на фронті: військові привітали українців зі святом

Нагадаємо, у Харкові на площі Свободи в новорічну ніч до медиків звернулися четверо людей. Як повідомляв "Знай.ua", Потап показав, як відсвяткував Новий рік у Єгипті. Також "Знай.ua" писав, у новорічну ніч у місті Бориспіль Київської області п'яний чоловік заліз на різдвяну ялинку.