У Луцьку відбулася страшна історія, яка змушує замислитися. Так, з вікна третього поверху п'ятиповерхівки випала жінка. Варто зазначити, що жінка намагалася спуститися на землю за допомогою імпровізованому канату.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

За інформацією журналістів, фатальний інцидент стався 1 січня близько третьої години дня. Потерпілу забрала карета швидкої допомоги. Співробітники правоохоронних органів повідомили, що жінці 45 років, мотиви її вчинку невідомі. За словами сусідів, причиною незрозумілого вчинку могло стати зловживання алкоголем.

Варто нагадати, що в новорічну ніч в місті Бориспіль Київської області п'яний чоловік заліз на різдвяну ялинку.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нетверезий "ялинколаз", втративши відчуття місця і часу, напевно відчув себе білочкою і почав підійматися по гілках головної ялинки міста до верхівки. Якою була його мета – невідомо. Можливо він там шукав горішки на закуску, а можливо пригод на одне місце. Останнє він таки знайшов - поліція затримала вандала-невдаху, який до всього ще і впав з ялинки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Кривому Розі обвалився дах кінотеатру "Современник". Подія сталася в п'ятницю, 28 грудня в металургійному районі міста. За словами очевидців інциденту, на місці працюють медики швидкої допомоги, поліцейські і рятувальники. В цілому обрушилося 300 квадратних метрів покрівлі.

Інформації про постраждалих поки немає. Так само поки немає жодних коментарів поліції і чиновників щодо можливих причин обвалу. Відомо, що в кінотеатрі перебував охоронець. Він встиг покинути приміщення до того, як дах впав.

За словами користувача мережі Дениса Кодря, кінотеатр на сьогоднішній момент перебуває на балансі банку, якому в свою чергу він дістався після виплати кредиту (він був заставним майном).

Нагадаємо, вітчим убив трирічну доньку на очах у матері, вона не заперечувала.

Як повідомляв Знай.uа з якорів зірвалися дві величезні баржі: розбито майно на мільйон доларів.

Знай.uа писав, українського депутата жорстоко вбили на очах у рідних.