Нові правила прописки вдарять по гаманцю і гордості українців

Влада планує влаштувати масштабні перевірки фактів проживання громадян у місцях їх реєстрації. Цим займеться офіс реформи адміністративних послуг при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі.

Протести "жовтих жилетів" у Парижі
Протести "жовтих жилетів" у Парижі

Ситуація в Парижі стає гарячішою, поліція пішла у наступ

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У Парижі правоохоронці застосували сльозогінний газ проти протестувальників, яких називають "жовтими жилетами". Газ застосували у французькій столиці в суботу, 5 січня. Під час мирної акції протесту "жовтих жилетах" виникла сутичка між мітингувальниками і співробітниками поліції.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

У Кличка прийняли бюджет-2019: втомленим киянам пообіцяли "суперпокращення"

Київрада прийняла бюджет міста на 2019 рік. Розмір бюджету Києва на 2019 рік склав - 57,421 млрд грн. Таке рішення підтримали 87 депутатів. За даними голови постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Андрія Страннікова, проектом програми на 2019 рік на капітальні видатки передбачено 13,5 мільярдів гривень.

ЗНО 2019
ЗНО 2019

Пробне ЗНО стартує в Україні: де записатися, скільки платити

З 8 січня 2019 року всі бажаючі абітурієнти можуть зареєструватися на пробне ЗНО – тестування триватиме до кінця січня – 31.01.2019. Про це офіційно заявили в прес-службі Українського центру оцінювання якості освіти.

мокрий сніг
мокрий сніг

Прогноз погоди на 6 січня: люті морози вдарять по українцях

На різдвяні свята, 6 і 7 січня, в Україну прийде різке похолодання, а стовпчики термометрів опустяться до 11 градусів морозу. Про це написала відомий український синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.