Стало відомо, що окупаційна «влада ДНР» в тимчасово окупованій Горлівці останнім часом почали рекламувати все з приставкою «руський». Так, якщо району чи селища з такою назвою немає, то його «знаходять» і починають поширювати інформацію про нього всіма можливими способами. Про це повідомляють «Відомості Донбасу».

Таким чином у Горлівці стали з'являтися місця, про які раніше навіть з корінних горлівчан, що прожили все життя в місті і добре його знають, ніхто не чув. Яскравим прикладом впровадження «руського світу» є «поселок «Русский край».

окупована Горлівка сьогодні

Окупаційна адміністрація активно повідомляє, як «ОДДР» провело агітаційну зустріч у селищі «Русский край», як у селище «Русский край» привезли гуманітарну допомогу і так далі.

Говорити про величину селища не доводиться, оскільки на фотозвітах у кадри потрапляють максимум 15-20 людей, включаючи знімальну групу місцевого телеканалу, росЗМІ, тих, хто «привіз гуманітарку» і «місцевих жителів» — літніх жінок 60+.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На сьогоднішній день в Горлівці спеціально для «селища «Русский край» курсує автобусний маршрут. Селище настільки «затребуване», що в день йде 1-2 рейси. До цього часу вони ходили тільки по вівторках та п'ятницях.

бойовики ДНР

Нагадаємо, що на Донбасі п'ятеро окупантів, серед яких були як росіяни, так і місцеві жителі, після виплати грошей і спільного розпиття алкогольних напоїв влаштували бійку між собою. Зіткнення сталося через презирливе ставлення росіян до місцевих найманців.

Як повідомляв портал Знай.uа, на горлівському заводі "Стирол" викликали усіх працюючих і під розписку їм роздали пакети з гуманітаркою, які коштували близько 500 рублів. Більш того, їх змусили взяти банку тушонки і вівсяну кашу в рахунок місячної зарплати.

Також портал Знай.uа писав, що на Донеччині на території окупованої Горлівки практично не здійснюється відкачування шахтних вод. За словами експертів, місто може серйозно постраждати від такої бездіяльності.