В новому 2019 році, за традицією, перед офіційним проведенням зовнішнього незалежного оцінювання відбудуться пробні екзамени. За словами експертів, пробне ЗНО не обов'язково здавати, однак ті, хто його пройде знатиме всі тонкощі основного іспиту.

Про це пишуть українські ЗМІ.

ЗНО 2019
ЗНО 2019

Стало відомо, що необхідно зробити, щоб взяти участь у пробному ЗНО-2019:

8-31 січня - зареєструватися на пробне ЗНО;

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

25 лютого - роздрукувати електронне запрошення;

16 березня - тестування з української мови та літератури;

16-18 березня - скористатися сервісом "Визначення результатів пробного ЗНО" з української мови та літератури;

23 березня - тестування з математики, історії України, англійської мови, біології, географії, англійської мови, німецької мови, фізики, французької мови, хімії (один предмет на вибір);

23-25 березня - скористатися сервісом "Визначення результатів пробного ЗНО" з інших предметів;

22 березня - отримати результат пробного ЗНО з української мови та літератури;

29 березня - отримати результат пробного ЗНО з інших предметів.

Також варто нагадати той факт, що пробне ЗНО працює так: один день - один предмет. Іншими словами, абітурієнт в один день може пройти тестування з української мови та літератури, а в іншій - з будь-якого іншого предмета.

Варто нагадати, що з 8 січня 2019 року всі бажаючі абітурієнти можуть зареєструватися на пробне ЗНО – тестування триватиме до кінця січня – 31.01.2019. Про це офіційно заявили в прес-службі Українського центру оцінювання якості освіти.

Зареєструватися на тестування можна буде не виходячи з дому, в режимі online на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти. У день проведення пробного ЗНО кожен абітурієнт може скласти тестовий іспит одного предмету.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні набули чинності нові умови прийому до вишів на 2019 рік. У 2019 році розширено практику мінімальної кількості балів для вступу.

Нагадаємо, нові правила вступу до вишів: які кола пекла доведеться пройти студентам в 2019.

Як повідомляв Знай.uа бабло перемагає зло: Блумберг пожертвував мільярди бідним студентам.

Знай.uа писав, вступна кампанія та ЗНО: в 2019-му школярам виставлять нові умови.