У мережі розповіли історію життя однієї з родин у окупованому Криму.

Крим
Крим

Про це стало відомо із повідомлення у Twitter відомого блогера "RoksolanaToday&Крым".

“Я і моя сім’я в окупованому Криму. Дітям скоро до школи і я боюся, того, що там будуть вселяти їм. Багато українців вважають нас зрадниками. Але це не так. Багато хто говорять, що якщо хочеться в Україну, збирай манатки та їдь. Але якщо всі українці виїдуть з Криму, ми його втратимо”, – розповіла кримчанка Світлана Якименко.

Окупований Крим
Окупований Крим

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Сил і мужності вам. Де МИ – ТАМ УКРАЇНА. І той, хто НЕ поїхав, має свою особливу місію", – написав автор публікації в коментарі до розповіді жительки окупованого Криму.

Нагадаємо, у окупованому РФ Севастополі у неділю, 6 січня,під час вечірніх святкових служб з нагоди Різдва Христового співали колядки українською мовою.

Про це повідомляє Крим.Реалії та публікує відповідне відео.

У повідомленні йдеться, що в центрі міста у Покровському соборі провели традиційний різдвяний концерт церковного хору. Хор побажав глядачам світу і відкрив концерт різдвяною українською піснею "Ніч тиха, ніч буде світити".

Як повідомляв раніше Знай.ua, вантажне судно Volgo-Balt 214, яке затонуло нещодавно в Чорному морі, могло перевозити вугілля, яке добули на окупованих територіях Донецької і Луганської областей.

Наразі відомо, що судно транспортувало вантаж вугілля з порту Азов (Російська Федерація) в порт Самсун (Туреччина).

"Цей російський порт в Ростовській області часто використовується для незаконного вивозу вугілля з окупованого Донбасу у порти Туреччини та інших країн", - розповіли в міністерстві.

Також Знай.ua писав про те, що у зв'язку з агресією та затриманням 24 моряків поблизу Керченської протоки 25 листопада, Україна подала на Росію позов до Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ).