В Україні набирає обертів черговий продуктовий скандал. Знову українці скаржаться на якість продуктів харчування, які продають в магазинах.

Користувачі Facebook діляться публікаціями, в яких показують якість рису.

ШОК!! Троянський кінь, або Хто нас знищує як націю ? Прохання розіслати по группам. Деталі https://goo.gl/oixdo7

Geplaatst door Kyiv INFO op Dinsdag 8 januari 2019

На відеозаписі виразно видно, як рис за прикладом цукру розчиняється у воді. До речі, мова йде не проя якогось одного виробника, а про різні бренди.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Не покупайте рис «Хуторок»! Ни в Классе, ни в АТБ, ни в Росте! Это химия, которую категорически нельзя употреблять, она даже в воде растворяется. Автор видео Роман Быков купил этот рис в КЛАССЕ, помыл и загрузил в Facebook то, что от риса осталось.

Geplaatst door Харьков 1654 op Woensdag 9 januari 2019

На якість продукту скаржаться мешканці Харкова та Києва. Люди задаються питанням, що це насправді, так як рисом це назвати досить складно.

Варто нагадати, що в Україні подорожчало 87% соціальних продуктів. При цьому на початку січня 2019 року вартість картоплі в Україні досягла рекорду. За рік її вартість підскочила вдвічі. Після Нового року на оптових ринках країни картоплю продавали вже по 5,5-6,5 грн/кг, що майже вдвічі дорожче, ніж рік тому. Востаннє рекордні ціни на картоплю в Україні було зафіксовано п'ять років тому (початок 2014), тоді на оптових ринках картоплю можна було придбати за 4,5-5,5 грн/кг

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві запрацювали пункти обігріву. Рятувальники повідомили адреси пунктів обігріву в зимовий період 2019 року, які почали свою роботу в Києві. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України в Києві. На сьогодні в українській столиці отримати гарячий чай і погрітися можна в 22 пунктах обігріву у 9-ти районах Києва.

Слід зазначити, що найбільшу кількість пунктів обігріву зосереджено в Подільському районі столиці. Там у відділеннях денного перебування по вул. Кирилівська 115/3 та вул. Світлицького, 24-А, крім обігріву, у пунктах бажаючі зможуть одержати консультацію по соцзабезпеченню, а також отримати допомогу психолога. Окрім цього, у вищезазначених пунктах розкажуть, як надати собі першу допомогу при обмороженні та переохолодженні.

Нагадаємо, все, що потрібно знати про кишкову паличку.

Як повідомляв Знай.uа головний продукт перетворили на напівфабрикат: що українцям підсовують.

Знай.uа писав, що їдять в'язні в Україні? Мін'юст готується витратити 265 мільйонів на рибу і м'ясо.