Українцям подарували цікаву послугу. З'явилася інформація, що громадяни мають право провести повторну церемонію одруження без розлучення.

Варто уточнити, що мова йде про проведення ювілейної церемонії одруження, яка дозволить закоханим зіграти повторне весілля без попереднього розлучення. Таку послугу запроваджує Міністерство юстиції України.

весілля
весілля

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби Мін'юсту, яка посилається на слова начальника Управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України Ірини Дубиковскої.

королівське весілля
королівське весілля

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Проживши дружно і щасливо зі своїм обранцем 25, а може і 50 років, ви отримаєте можливість повторити обряд і нагадати собі про найщасливіший день вашого життя. Ви знову зможете сказати "так" своїй другій половинці і відчути ті незабутні емоції. Відсвяткувати ювілей шлюбу можна, замовивши в будь-якому ДРАГС країни повторну церемонію одруження", — розповіла Дубиківська.

Варто нагадати, що кожна пара мріє, щоб день весілля став неповторним. Заради цієї мети 35-річний Джеймс Сайссом і 32-річна Ешлі Шмідер з Каліфорнії проїхали тисячі кілометрів і провели кілька днів в поході, щоб зв'язати себе узами шлюбу на Евересті. На підготовку до сходження і планування церемонії у молодят пішов рік.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що друга дружина французького кіноактора Венсана Касселя, першою дружиною якого була сама Моніка Беллуччі, 21-річна Тіна Кунаки показала шанувальникам в соціальній мережі фото, на якому добре видно її вагітний живіт. Знімок з'явився на сторінці моделі в Instagram.

Нагадаємо, найкрасивіша королева світу виправдалася за гучний скандал: просто позичила.

Як повідомляв Знай.uа наречена Тіматі показала, яким повинен бути ранок після Нового року.

Знай.uа писав, в чому йшли під вінець 100 років тому: казкові наречені минулого.