Міжнародний день «спасибі»

Це один з найбільш важливих днів у році, тому що сьогодні відзначають Міжнародний день «спасибі». Навіть в туристичних путівниках і настановах часто пишуть, що звичайне «спасибі», якщо вимовити навіть з акцентом, але на мові країни, в якій ви перебуваєте, може підвищити якість обслуговувати і допоможе налагодити приємний відпочинок.

За словами психологів «спасибі» та інші слова подяки, як «усні погладжування». Вони можуть заспокоїти і зігріти, але тільки якщо сказані від чистого серця.

Фестиваль гурманів в Санкт-Моріці

Цей фестиваль проходить щороку кілька днів в Швейцарії на дуже знаменитому гірськолижному курорті. Вперше його провели у 1994 році. Щорічно кращі кухарі всього світу і володарі найвищих кухарських титулів приїжджають на цей фестиваль у Санкт-Моріцу, щоб разом з колегами творити справжні чудеса і поділитися досвідом. Вони демонструють свої таланти всім гурманам. А ці кілька днів у Санкт-Моріці накривають столи для гала-вечерь, численних дегустацій і кулінарних ревю. За традицією наприкінці фестивалю майстри кулінари демонструють свої навички на березі замерзлого озера. Прекрасні природні види поєднуються з ексклюзивністю страв.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Православні свята:

  • Мучеників 14 000 немовлят, Іродом у Вифлеємі вбитих.
  • Преподобного Маркелла Апамейского, ігумена обителі «Неусыпающих».
  • Святки.

Страшний день

Цей день так назвали тому, що люди вірили, що в цей вечір нечисті сили особливо шаленіли. Щоб захиститися від них і їх витівок люди здійснювали безліч обрядів, але особливо оберігали дітей молитвами, турботою і різними оберегами. Адже нечисть особливо любить знущатися над дітьми.

Іменини

Агрипина, Ганна, Варвара, Веніамін, Георгій, Євдокія, Єфросинія, Іван, Лаврентій, Марк, Матрона, Наталя, Тадей, Феофіл

Раніше Знай.ua писав, нові правила прописки вдарять по гаманцю і гордості українців. Перевіряти будуть навіть засоби гігієни та одяг

Нагадуємо, Томос взято, на черзі – патріархат. Філарет розкрив плани УПЦ, Константинополь підтримає.

Раніше Знай.ua повідомляв про способи догляду за волоссям взимку, щоб вони не електризувалося, і можна було виглядати відмінно і доглянуто завжди.