У Харкові в Центральному парку імені Горького відкрили туалет за п'ять мільйонів гривень. Про це повідомляє місцеве видання КТ.

Як повідомляється, при вході в санвузол поставили великий акваріум з рибками. У приміщенні з динаміків грає заспокійливий спів птахів. В туалеті замість п'яти поставили 18 жіночих кабінок, хоча їх кількість у чоловічому залишилося колишньою - вісім.

"Подивіться, як гарно стало. А всі ходять і мільйони рахують", - скаржиться працівниця парку Горького.

У цілому відвідувачі задоволені ремонтом і відзначають, що не здивовані тим, що на нього витратили таку велику суму.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Молодці. Приємно зайти. У когось навіть вдома не так, як тут. Гроші, звичайно, великі. Але, напевно, це того варте", — говорить одна з відвідувачок парку.

Няня Лариса Мальцева також зазначає, що її порадувала відремонтована кабіна для мам і людей з інвалідністю.

"Я в дикому захваті. З таким творчим підходом все зроблено. У принципі, за нинішніми цінами, за роботу, яка зроблена, це абсолютно нормально. Переробили повністю. Спасибі, що піклуються. У кінці парку є будиночок малюка, де дитину можна помити, переповити і погодувати", — поділилася враженнями Лариса.

Всього на будівництво і реконструкцію будівель, приміщень, систем відеоспостереження та придбання атракціону для Центрального парку культури і відпочинку ім. Горького з міського бюджету в 2018 році виділили 79 мільйонів гривень. 5,6 мільйонів гривень пішли на ремонт санвузла.

Журналісти відзначають, що за ті ж гроші можна придбати трикімнатну квартиру в центрі Харкова площею 104 кв. метри.

Нагадаємо, впродовж чотирьох років в Харкові планують закінчити будівництво скандальної Олексіївської лінії метрополітену.

Раніше Знай.ua повідомляв, стало відомо, з якою швидкістю рухалася винуватиця смертельного ДТП у Харкові Олена Зайцева.

Також Знай.ua писав, в Україні набирає обертів черговий продуктовий скандал.