У Харкові перекрили тротуар на перетині вулиць Сумська та Динамівська, де ведеться будівництво. Пішоходи, які не знають про будівельну огорожу, заздалегідь не переходять на іншу сторону вулиці і просто йдуть по проїжджій частині.

Пішоходи спочатку протискаються в щілину між парканом, дорожнім огородженням і захололим заметом, а потім йдуть по смузі. Ситуація стає небезпечною, так як вирує хуртовина.


В АТ “Трест Житлобуд-1”, яке веде будівництво 8-поверхового будинку, запевняють: всі необхідні документи, які роблять таку організацію руху законною, вони мають.

До того ж, глава компанії говорить: по-іншому зробити не можна.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

“Люди повинні ходити по іншій стороні тротуару. Там є відповідні вказівники. Паркан ніяк не вийде перенести, і велика небезпека від того, що що-небудь впаде”, - говорить глава компанії.

За його словами, тротуар закритий на рік, але вони спробують відкрити його раніше.

Нагадаємо, найвідоміший пляж України сколихнула масштабна аварія: будівельний кран поховав людину живцем

строительстве біля пляжу Ланжерон загинула людина в результаті падіння баштового крана.

Про це повідомляє активіст Владислав Балинський.

Крім того, очевидці розповіли, що інцидент стався ще вдень, однак забудовник намагався приховати цей факт. Тіло загиблого досі не дістали з-під крана.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Кримський міст дуже скоро розвалиться, а причин на це кілька: його обов'язково попре

На сьогоднішній день Кримський міст може обвалитися відразу з кількох причин.

Таку заяву зробив віце-президент асоціації “Мости України” Петро Коваль, передають “Крим.Реалії”.

Також Знай.ua" писав про те, що Рятувальники попередили українців про смертельну небезпеку: стихія загрожує кожному

В горах Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей протягом 13 та 14 січня очікується третій рівень сніголавинної небезпеки, про що повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

В повідомленні написано: "За даними Укргідрометцентру, в зв'язку зі снігопадами та хуртовинами 13-14 січня в горах Закарпатської області та 14 січня у горах Івано-Франківської та Львівської областей очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень)".