З'явилися нові деталі життя 19-річної студентки Дарії Білоус, труп якої знайшли у валізі в Дніпрі. За словами знайомої дівчини, вона надавала перевагу чоловікам східної зовнішності.

Про це стало відомо завдяки повідомленню користувача Instagram на ім'я Владислав Золотарьов.

За словами хлопця, раніше він неодноразово зустрічався з Дариною і спілкувався з нею "по душам" на різні теми, пише портал "Політека".

"Хлопець був у неї не українець, і спілкувалася в основному вона не з людьми, у яких слов'янська зовнішність", — написав Золотарьов.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Вона мені сама казала, що слов'яни не такі романтичні і не так доглядають за дівчатами", — додав він.

Також користувачі обговорили подію з Білоус:

"Життя не змушує ставати повією, а відсутність моральних цінностей і власної гідності", "Ці цінності і власну гідність у неї відібрали шляхом зґвалтування…от і все. Тому мені її шкода. Після зґвалтування кожен себе по-різному вести починає…але дякую що підтримали мій коментар. Просто ненавиджу, коли небіжчиків висміюють через якісь їні мінуси".

Варто нагадати, що 13 січня затримано організаторів викрадення підприємця під Києвом. Про це повідомляє прес-служба прокуратури столиці.

"Замовниками злочину виявилися 56-річний житель тимчасово окупованій території Донецької області та його син, які одночасно є родичами потерпілого", - інформують правоохоронці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сполучених Штатах Америки сталася моторошна історія. Так, в штаті Вісконсін копи знайшли 13-річну дівчинку Джеймі Клосс, яка зникла 15 жовтня, після того, як її батьків жорстко вбили. Відомо, 46-річну Деніз і 56-річного Джеймса застрелили. Причому характер вбивства нагадував страту.

Протягом трьох місяців поліція і ФБР безуспішно шукали дівчинку. Жодних зачіпок з пошуку вбивці та викрадачів дитини не було знайдено. Слідством передбачалося, що Джеймі вже немає в живих.

Нагадаємо, у Києві молодий хлопець вийшов з вікна: таємничі обставини і прокляте число.

Як повідомляв Знай.uа крик душі переселенки з Донбасу шокував українців: у мене є валіза і нікуди йти.

Знай.uа писав, тіла вбитих у Харкові студенток відправили до Туреччини: рідні загиблих вдячні Україні.