Лідер США Дональд Трамп заявив, що не буде слухати запис, на якому зафіксовано вбивство журналіста Джамаля Хашоггі в консульстві Саудівської Аравії в Стамбулі.

Даючи інтерв'ю телеканалу Fox News, Трамп зазначив, що в Білий Дім вже доставили цей запис, проте слухати його він не має наміру. Йому це, нібито, непотрібно, страшно і боляче, передає американська преса.

"Так, у нас є цей запис. Але я не хочу його слухати. Та й нема чого мені це робити", - сказав Трамп. Він також додав, що для нього буде дуже болючим це прослуховування.

"Жахливо те, що там записано. Мені розповіли, що на ній міститься, так що мені немає потреби слухати", - сказав президент США.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Смарт-годинник журналіста Хашоггі записав останні хвилини життя журналіста. Виявилося, що він був задушений в консульстві Саудівської Аравії, а перед задушенням до нього були застосовані жорстокі тортури.

Джамаль Хашоггі поїхав в генеральне консульство Саудівської Аравії для оформлення документів 2 жовтня 2018 року і зник.

Влада Саудівської Аравії визнала факт злочину, проте не назвали ім'я замовника. Невідомим залишається і місцезнаходження тіла вбитого журналіста.

Як раніше повідомляв Знай.uа, у Саудівській Аравії вимагають смертної кари для підозрюваних у вбивстві Джамаля Хашоггі.

Раніше Знай.uа писав , що Туреччина розшифрувала запис останніх хвилин життя Джамаля Хашоггі. Від того, що почули ті, хто розшифровував це, волосся стає дибки. Журналіста вбивали довго і болісно, поки він благав про помилування.

Як відомо, 10 листопада турецький президент Реджеп Тайіп Ердоган повідомив, що Анкара передала аудіозаписи у справі про вбивство журналіста-критика режиму Саудівської Аравії Джамаля Хашогги Сполученим Штатам, Німеччини, Франції і Великобританії

Нагадаємо, Ердоган знайшов вбивцю Хашоггі. Як повідомляв "Знай.uа", в Саудівській Аравії вбили журналіста і письменника Турки бін Абдул Азіз аль-Джассера. Також "Знай.ua" писав, що Туреччина почне судовий процес про вбивство журналіста The Washington Post Джамаля Хашоггі у разі, якщо Саудівська Аравія терпить невдачу.

Також ми писали, що Вбивця журналіста Джамаля Хашоггі знаходиться серед 18 затриманих в Саудівській Аравії. Про це заявив президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган, передає видання Daily Saba.

"15 осіб, які прибули в Стамбул і які знаходяться серед 18 затриманих саудівською владою, точно знають, хто вбив Джамаля Хашоггі і де його тіло. Саудівська Аравія може дізнатися про це, змусивши говорити цих людей", - сказав Ердоган