Убивця журналіста Джамаля Хашоггі перебуває серед 18 затриманих в Саудівській Аравії.

Про це заявив президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган, передає видання Daily Saba.

За словами Ердогана, Ер-Ріяд знає про вбивцю журналіста і упевнений, що він один із затриманих в Саудівській Аравії.

Реджеп Тайіп Ердоган

"15 осіб, які прибули до Стамбулу і які знаходяться серед 18 затриманих саудівською владою, точно знають, хто вбив Джамаля Хашоггі та де його тіло. Саудівська Аравія може дізнатися про це, змусивши говорити цих людей" сказав Ердоган

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також турецький президент зазначив, що він переконаний, "немає необхідності шукати його десь ще, адже він знаходиться серед них".

Нагадаємо, президент Туреччини вирішив перевірити свою дедукцію. Так, у статті для газети The Washington Post Реджеп Ердоган заявив, що замовником вбивства саудівського журналіста Джамаля Хашоггі є вище керівництво Саудівської Аравії.

Варто відзначити, що стаття турецького президента з'явилася в колонці, в якій раніше друкувався Хашогги. Вельми символічно.

Відомо, що причетність до злочину короля країни Салмана Аль Сауда Ердоган не вірить. Фактичним правителем Саудівської Аравії є наслідний принц Мухаммед ібн Салман Аль Сауд. Раніше Саудівська Аравія визнала, що Хашогги був убитий в дипмісії країни в Стамбулі, але нібито в результаті бійки.

Джамаль Хашогги

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в Гарварді скасували лекцію саудівського принца Туркі аль-Файсала. Зараз вже відомо, що своє рішення керівництво університету пояснило, розслідуванням вбивства журналіста Джамала Хашоги в дипмісії.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Туреччина почне судовий процес у справі про вбивство журналіста The Washington Post Джамала Хашкаджи у разі, якщо Саудівська Аравія зазнає невдачі. Про це заявив президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган.