В Саудівській Аравії був підданий жорстоким тортурам, а після вбитий, журналіст і письменник Туркі бін Абдул Азіз аль-Джассер.

Цю інформацію повідомляє Middle East Monitor.

Згідно з даними видання, журналіста прикінчили у в'язниці через місяць після розправи над Джамалем Хашоггі.

У березні 2017 року Аль Джассера заарештували за таємне ведення Twitter-аккаунта Kashkool, в якому журналіст розкривав страшну правду про порушення прав людини з боку посадових осіб і членів королівської сім'ї.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Аль Джассера викрили саудівські шпигуни в офісі Twitter в Дубаї. Як розповіли джерела, шпигуни були пов'язані з радником кронпринца Саудом аль-Кахтані.

Як відомо, радник був відправлений у відставку у зв'язку з розслідуванням вбивства Хашоггі в саудівському консульстві в Стамбулі.

Джамаль Хашогги

Нагадаємо, президент Туреччини вирішив перевірити свою дедукцію. Так, у статті для газети The Washington Post Реджеп Ердоган заявив, що замовником вбивства саудівського журналіста Джамаля Хашоггі є вище керівництво Саудівської Аравії.

Варто відзначити, що стаття турецького президента з'явилася в колонці, в якій раніше друкувався Хашогги. Вельми символічно. Відомо, що причетність до злочину короля країни Салмана Аль Сауда Ердоган не вірить.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у Гарварді скасували лекцію саудівського принца Турки аль-Файсала. Зараз вже відомо, що своє рішення керівництво університету пояснило, розслідуванням вбивства журналіста Джамала Хашогги в дипмісії.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що наречена убитого саудівського журналіста Джамаля Хашоггі Хатіс Ченгіз не прийняла запрошення американського президента Дональда Трампа відвідати Білий дім. Жінка вважає, що поведінка президента США, щодо розслідування вбивства її коханого, не щире.