У середу, 16 січня, майже в усіх частинах України буде сонячна, сніжна і навіть дощова погода. В країні очікується невеликий "мінус", а от у західних регіонах країни – взагалі відлига, до +3 градусів.

Про це повідомила відомий народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Завтра вдень "мінуси" очікуються невеликі, -1...-4 градуси. У західних областях і на Півдні України днем – до 0...+3 градусів", – написала Діденко.

Крім того, згідно з прогнозом синоптика, на Заході в середу випаде мокрий сніг, місцями з дощем. Ще вдень можливий сніг на Сумщині й Харківщині. В інших регіонах без істотних опадів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Найхолодніше буде на Сумщині – до -4 градусів. При цьому найтепліше – на Буковині, Тернопільщині, Прикарпатті, Львівщині та на Закарпатті. Там повітря прогріється до +3 градусів.

У Києві в цей день буде без опадів, температура повітря коливатиметься в межах -1...-3 градусів.

Ніч на середу буде морозною. Стовпчики термометрів опустяться до -4-10 градусів, а подекуди на Півночі та у Центрі й...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 15 januari 2019

Прогноз погоди на 16 січня в містах України

Ужгород – +1...+3

Львів – +1...+3

Івано-Франківськ – +1...+3

Тернопіль – +1...+3

Чернівці – +1...+3

Хмельницький – 0...+2

Луцьк – 0...+2

Рівно – 0...+2

Житомир – -1...-3

Вінниця – 0...-2

Одеса – -1...+1

Миколаїв – -1...+1

Херсон – 0...+2

Сімферополь – 0...+2

Кропивницький – -1...-3

Черкаси – 0...-2

Чернігів – -1...-3

Суми – -2...-4

Полтава – -1...-3

Дніпро – -1...-3

Запоріжжя – -1...+1

Донецьк – -1...-3

Луганськ – 0...-2

Харків – -1...-3

Київ – -1...-3

Народний прогноз погоди в Україні

У цей день вшановується пам'ять святого пророка Малахії. За народним повір'ям, лише у цей день можна напоумити одержиму меланхолією людину. І якщо зараз меланхолійність вважається рисою характеру, то у минулі часи це вважалось душевної хворобою. Якщо у цей день на небі з'являлася біла велика хмара, це віщувало заметіль і завірюху. Погода на Малахію вказує, якою буде погода у березні.

карта Укргідрометцентру на 16 січня

Нагадаємо, що коли в Україні несприятливі погодні умови, слід готуватися до того, що полиці в магазинах швидко порожніють, а доступні продукти стають значно дорожче.

Як повідомляв портал Знай.uа, в горах Німеччини зійшла снігова лавина і завалила готель. У ньому тоді було 100 осіб. Потік снігу був такої потужності, що побив шибки на вікнах і засипав внутрішні приміщення.

Також портал Знай.uа писав, що у четвер, 17 січня, на заході і півночі країни синоптики прогнозують сніг з дощем. В центрі, на півдні та сході України опадів не очікується, буде хмарно.